Toshiba DT01ACA100 değerleri

Eyüp Köse

Kilopat
Daha fazla  
Aynı konuyu daha önceden açmıştım fakat bu sefer bilgisayarım 2-3 gün önce GTA 5 oynarken dondu biraz bekledim mavi ekran verip aniden kapandı ve bir daha açılmamıştı. Bugün ise HDD'in hem güç hem de SATA kablolarının yerlerini değiştirip taktım ve çalıştı şu an ise bir sorun yok gibi gözüküyor fakat HD Tune Pro programına baktığım zaman bir sorun var gibi. Yardımcı olur musunuz?

Error scan taraması yaptığımda ise her yer yeşildi fakat sadece en sondaki kutucuk griydi bu ne anlama geliyor?

Ben şu an yeni SSD almaya kalkıştım ama bir problem yok mu diyorsunuz? Almak istediğim SSD ise Samsung 860 EVO 500GB modeli.

Diskte 764 tane bozuk sektör var. 67 tane değil. Mavi ekran yemenizin sebebi HDD'in görünmeyi bırakması olabilir. Kablodaki bir sorundan.

Diskte 764 tane bozuk sektör var. 67 tane değil. Mavi ekran yemenizin sebebi HDD'in görünmeyi bırakması olabilir. Kablodaki bir sorundan.

Bilgisayar kapandığı zamandan hemen sonra SATA kablosunun yerini değiştirip denemiştim ama düzelmemişti. Şimdi ise güç kablosuyla beraber yerlerini değiştirince çalıştı sorun güç kaynağından gelen kablodan da olabilir mi?

Bu ayın 5'inde ve 9'undan kalma 2 tane dosya var fakat dosyaları nasıl foruma atacağımı bilmiyorum.

Yeni bir konu açıp dosyaları paylaşsanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…