Toshiba i7 3. Nesil GT710 oyun açar mı?

ömer0147

Centipat
Daha fazla  
Selamlar bu laptop alınır mı?
Oynamak istediğim oyunlar pes17, 18ve Call of Duty Black Ops gibi eski nesil oyunlar bu laptop bu açar mı bu tarz oyunları?
Ekstra YouTube, internet ders çalışmak için kullanacağım oyun konsolum var istediğim oyunu oynuyorum bunu istediğim yere götürebilim diye istiyorum.

Gerek yok elde kalır bu cihaz. Ekran kartı chipseti yanma garantili gibi.

Bende i5 2.nesil GeForce 315m Toshiba laptop var. Performans modunda bazı oyunları oynatıyor.
Örneğin: Fallout New Vegas, Call of Duty Modern Warfare serisi, poral vb.

Bende i5 2.nesil GeForce 315m Toshiba laptop var. Performans modunda bazı oyunları oynatıyor.
Hocam benim attığım ilk attığım daha üstün oluyor demi yani ilk attığım da COD mw oynatır pek bilgim yok laptop için de öğrenmeye çalışıyorum.

Bu iki laptop arasında kaldım işte bana pes17 COD eski oyunları falan ve yotube takilmaklik laptop lazım AMD olan işime yararsa onuda alabilirim fiyatı da iyi

İki cihazında oynatma olasılığı yüksek mı ve ilk attığım da SSD 240 SSD nin daha yüksek olması cihazın daha seri olmasını mı sağlar?

Son düzenleme:
SSD yükseltebilirsin. Laptopu performans modunda kullan.

Oyunlar daha hızlı açılır ve laptop hızlanır.

Hocam benim ilk attığım daha mı iyi oluyor i7 740m 8gb 240GB SSD

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…