Toshiba L50-B 27P uyumluluk

Şu an bende 8 GB Samsung RAM var. 4 GB alıp 12 GB yapınca RAM'leri herhangi bir uyumsuzluk yaşamam değil mi?

Şu anda sisteminde bulunan bellekler kaç MHz hıza sahip?
Sisteminde 2. bir RAM giriş yuvası bulunuyor mu?
Sisteminde 2. giriş yuvası bulunuyorsa kaç GB'a kadar RAM desteği sağlıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda sisteminde bulunan bellekler kaç MHz hıza sahip?
Sisteminde 2. bir RAM giriş yuvası bulunuyor mu?
Sisteminde 2. giriş yuvası bulunuyorsa kaç GB'a kadar RAM desteği sağlıyor?

Hocam 1600 MHz diyor.
Evet, ikinci bir giriş var. Ben tekinde 8 GB Samsung kullanıyorum şu an.
Hocam 16 GB Max.

Tamamdır, 1600 MHz hıza sahip 4 GB bir bellek alırsanız toplam da 12 GB RAM ile kurulumu yaparsınız.

Hocam şöyle yapmayı düşünüyorum: SSD alacağım ilk başta ona Big Sur kuracağım. Sonra bakacağım iyi ise RAM'i sonra alacağım. Baktım olmadı alırım hemen bir 4 GB takarım.
Bir de CPU-Z raporunu sizle paylaşayım mı? Donanımın uyumluluğu ile ilgili fikir edinmek için.

Bir de CPU-Z raporunu sizle paylaşayım mı? Donanımın uyumluluğu ile ilgili fikir edinmek için.

Tamamdır, paylaş.

Hocam şöyle yapmayı düşünüyorum: SSD alacağım ilk başta ona Big Sur kuracağım. Sonra bakacağım iyi ise RAM'i sonra alacağım. Baktım olmadı alırım hemen bir 4 GB takarım.

Bence de ilk SSD al daha sonra bellekleri alırsın. SSD hızı ve uygulamalar yetersiz kalırsa RAM yükseltmesi yaparsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı