Toshiba L500 laptop BIOS'u güncellenebilir mi?

efegerger

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhaba. İyi sosyaller. Ben bilgisayarımın fazla yavaşladığını fark ettim. Atık dosyaları sildim. Fakat bir şey değişmedi. Termal macun yenilendi. Fanlar boşaltaldı. Ancak yine bir şey değişmedi bilgisayarın 1. yılının sonunda en iyi performansını vermeye başladı bakıma götürdük ancak aygıt yöneticisinde ekran kartı örneğin X gözükğyor ama adamlar Z driveri yüklemiş ve bu bilgisayarı hızlandırmıştı. Bunu söyleyeyim dedim. BIOS'u güncellenebilir mi?
4 GB RAM.
i3 330M.
Atı Radeon HD 4550/5100(Bakımda başka driver yüklemiişler)
Realtek RTL8187SE Wireless lan PCI-e network Controller.

Eğer bütçen varsa RAM'i 8 GB yap BIOS güncellemesi format tertemiz olur.

CMD'ye Mrt yazarak virüs taraması yap virüs varsa performans düşer ve sürücüleri güncelle aldığın verim artar.

BIOS zaten en son 2012'de çıkmış gunceldir sen 4 GB RAM ekle format at bilgisayar hızlanır.

Benim BIOS'um galiba 2009 yani yeni değil eskimiş BIOS. Discord'dan yardım edebilecek var mı Discord: muzcuk.7

Hocam Laptoplar Bi Süre Sonra Verimli Çalışmıyor. Bende Format Attım Driverleri Güncelledim Herşeyi Yaptım Ama Nafile Ramları Yükseltcektim Ama Laptopu Satma Kararı Aldım Aylık 8000 Tl Taksit İle 4070Ti Super 16 Gb li Sistem Arayışına Girdim

Hocam benim BIOS 2009 da ama en son çıkan 2012 de çıkmış güncellemem şart bence bildiğiniz BIOS güncelleme videosu varsa atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…