Toshiba P300 1TB kargo süreci ve ilk bakış

Evet çok uzun tutmayacağım çünkü çok anlatılacak bir yanı yok, tek yani hayatımın ilk deneyimi olması.

12 Nisan pazartesi Trendyol (satıcı - elmacık) üzerinden sipariş ettiğim Toshiba P300 1TB, 14 Nisan çarşamba günü elime ulaştı. Teslim alıp hemen eve döndüm.

Hem satıcıyı hem de UPS Kargo'yu tebrik ederim. Biri başarılı bir paketleme yaparken diğeri ise gayet hızlı bir şekilde ürünümü getirdiler. Buradan o güler yüzlü kuryeye selam olsun. :)

IMG-20210414-WA0019.jpeg


Evet işte o an geldi, hayatımda ilk bilgisayarımı 6 ay önce aldım ve şimdi ise ilk defa bir şey takacaktım. Çoğu kişi için basit bir işlem olsa da insan ilk defa yapınca korkmuyor değil. HDD'yi kızağa takarken bile korkarak takıyordum. Arka kapaktaki kablo karmaşası, hiçbir kablonun ne işe yaradığımı bilmemem gibi unsurlar da unutulmamalı tabii. Her neyse bir şekilde kabloları birbirine karıştırsam da, yamultsam da başarılı bir şekilde taktığımı düşünüyorum. Bilgisayarı açıp diski aktifleştirdim ve test yaptım. İşte sonuçları:

Ekran görüntüsü 2021-04-14 164508.png


1618409212710.png


HDD'nin bir sıkıntısı olmadığını düşündüm lakin testte isminin farklı olması ilgimi çekti. Farklı HDD mi yoksa doğru mu?

@PossibleTurco hocam WD önermiştiniz lakin geç kalmıştık biraz, sizin de görüşlerinizi almak isterim. :)
 
Hiç kullanılmamış olması iyiye işaret. P300'ün seri numarası HDWD110, bir sorun yok yani. Kendi sitesinden teyit edebilirsiniz.

Teşekkürler hocam bilgi için, şimdi rahatladım işte. Tek korkum kabloyu takarken alan çok kısıtlıydı, bu yüzden kablo çok büküldü. O bükülme HDD'ye taktığım yerde bir kırılma yapar diye korkuyorum.

Kargoya bak be. Sanarsın içinde devlet sırrı var. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Ben de başta şaşırdım hocam. Teşekkürler. :D
 
İçinde MİT'in çok derin sırları var sanki. P300'ün seri numarası HDWD110 zaten dert etmeyin.
Kutuyu kaç saatte açtınız?
 

Geri
Yukarı