Toshiba P300 2TB çalışmıyor

Flender

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi HDD çalışmıyor. Güç geliyor veri yolu bağlantısında da sorun yok. Bilgisayarda aygıt yöneticisinde görülüyor ancak veri okuması yapmıyor. HDD'den titreşim ve buzzer sesi geliyor. HDD için ne yapabilirim? İçerisinde değerli verilerim var. Tamir ettirebileceğim ya da verileri kurtarabileceğim güvenilir bir yer arıyorum. Mümkünse de uygun, öğrenciyim.

Hocam, öncelikle geçmiş olsun. Recuva gibi programlar var ama kesin sonuç verir diyemeyiz. Veri kurtarma merkezleri ise genelde az para istemez.

Hocam, öncelikle geçmiş olsun. Recuva gibi programlar var ama kesin sonuç verir diyemeyiz. Veri kurtarma merkezleri ise genelde az para istemez.

Diske erişemiyorum, erişebilsem zaten sorun yok. Verilere erişmiş olurum. HDD tamiri yapmam lazım.
Edit: Muhtemelen kafa sorunu yaşıyorum, taşınabilir HDD olarak kullanıyordum. Kafa takılmış olabilir.

Büyük ihtimal hard diski yere düşürdünüz veya sert davrandınız ondan dolayı kafa atıyor geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi veri kurtarma merkezleri genelde az para istemez. Çoğu ise teşhisi ücretsiz yapıyor. Ama daha sonra fazla para istiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…