Toshiba Satellite C650 Sisteme RAM Yükseltmesi

Baranki

Centipat
Merhaba. Toshiba Satellite C650 diz üstü bilgisayarım için RAM yükseltme yapmak istiyorum. 3 GB RAM 2+1 şeklinde bulunuyor. 1 GB'yi çıkarıp 4 GB eklemek istiyorum. Uygun RAM için bilgilendirme yapabilir misiniz?

En fazla 4+2 toplamda 6 GB RAM yapmak istiyorum. 4 GB takabileceğim uygun RAM nedir?
Bir de RAM'i bilgisayara taktıktan sonra bilgisayara tanıtma durumu var mıdır? Tak çalıştır şeklindemi çalışıyor acaba.

Dosya Ekleri

• İŞLEMCİ.jpeg
    316 KB · Görüntüleme: 62
DDR3 800 veya 1066 Mhz iki tane RAM takabiliyorsunuz.
4+4 olabilir.
4+2 de olabilir tabi ki.
1066 Mhz olması önerilir.
Bilgisayara elektrik ve pil bağlı değilken RAM'İ takmanız yeterlidir.
RAM ve takıldığı slot sağlam ise sistem tanır. Başka bir şey yapmanıza gerek yok.

RAM tak çalıştır şeklindemi çalışıyor peki? Yoksa bilgisayara tanıtmak gerekiyor mu? Tanıtma olursa bu işten anlamadığım için sorun yaşayabilirim.

RAM alabileceğim uygun fiyat avantajlarına sahip önerdiğiniz güvenilir bir site veya satıcı var mıdır? Varsa link paylaşabilir misiniz rica etsem?
RAM alabileceğim iyi marka ve güvenilir bir site için yardımcı olabilir misiniz rica etsem?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…