Toshiba Satellite C855-1R0 Hasarlı bilgisayar parça tahmini ve tamiri

moonandsun

Kilopat
Yer
İzmir, Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Çok eski olan laptopum ( bataryası bile söküktü çalışmıyordu ) aşırı kasmaya başlamıştı ve ben conflict of nations oynarken öyle bir drop girdi, öyle bir kastıki, aşırı sinirlendim. Bir eşeklik edip yön tuşlarının alt kısmındaki boşluğa o sinirle vurdum. Hafif sağ çapına emin değilim ama elim klavyenin alt kısmınada gitmiş olabilir. Ekran tamamen gitti. Bilgisayar açık görünüyor numlock çalışıyor ama ekran yok. Pek bilgim yok o yüzden sormak istedim o alanda hangi parça veya parçalar var biri beni bilgilendirebilir mi veya hallolabilecek bir sorunmu. Anlayacağınız okurlar çok kötü bir haldeyim ve çok pişmanım kötüde olsa ekranda birsürü sorunlarda olsa, bataryasıda olmasa, çok eski olsa da bir şekilde en azından dizi film izleyip, düşük sistem gereksinimli oyunları oynuyordum. Daha şimdilik bilgisayar alamayacağım o yüzden en azından corona olayları hayırlısıyla durursa yaptırmak istiyorum ama parça bilgim yok :(
bilgisayarımın modeli: Toshiba Satellite C855-1R0

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı