Toshiba Satellite L505 Ram Uyumu

cifttekerford

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Toshiba Satellite L505-11e model bir dizüstü bilgisayarım var. Ram olmadığından dolayı da cihazı kullanamıyorum. DDR3 1066mhz ram destekleyen bu model için piyasada 1066mhz 4gb ram olarak sadece hi-level marka bulabildim ancak ona da pek yanaşmak istemiyorum. Garantisi bitmişti ancak bazı servislerle konuştum. Kimisi mutlaka 1066mhz takmamı, kimisi de 1333mhz ram olabileceğini ama deneme yapmanın gerektiğini söylüyorlar. Ayrıca bazı markaların uyumsuz olabileceğini, Samsung ve Kingston kullanmam gerektiğini (eski belleklerin de biri Kingston diğeri de Samsung'du) anlattılar.

Yakın muhitteki bir bakkalda hi-level 1333mhz varmış, denedik ve ekrana görüntü dahi gelmedi.

Benim sorum acaba bu cihaza piyasada kolay bulunabilen Kinsgton 1333mhz ram takarsam mavi ekransız, sorunsuz kullanabilir miyim?
1066mhz 4gb olarak sadece hi-level bulabiliyorum ve pek önerilmiyor. Ancak bu markadanın farklı çiplerde olan modelleri(samsung çipli olduğu söylenen) piyasada var. Siz ne öneririsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Valla bende kingston aldım pc3-85000 1066mhz çalışmadı
Şimdi hi-level deniycem aynı makine bende de var L505-110

N11'den bakabilirsin ram lere

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı