Mccree Hectopat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2018 #1 Toshiba'nın sitesinden BIOS'u güncellemeye çalışıyorum ama öyle bir seçenek yok. Asıl amacım BIOS'a girebilmek ama F2'ye basınca Toshiba Setup Utility açılıyor ve içinde çok az ayar var. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2018
Toshiba'nın sitesinden BIOS'u güncellemeye çalışıyorum ama öyle bir seçenek yok. Asıl amacım BIOS'a girebilmek ama F2'ye basınca Toshiba Setup Utility açılıyor ve içinde çok az ayar var.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Mayıs 2018 #2 Toshiba Setup Utility zaten BIOS menüsüdür. Bulmaya çalıştığınız ayar nedir? Artı 0 Eksi
KS KS Mccree Hectopat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2018 #3 MF dedi: Toshiba Setup Utility zaten BIOS menüsüdür. Bulmaya çalıştığınız ayar nedir? Genişletmek için tıkla... Bir BIOS'a göre cidden çok az ayar var. Dahili ekran kartını iptal etmek istiyorum. Artı 0 Eksi
MF dedi: Toshiba Setup Utility zaten BIOS menüsüdür. Bulmaya çalıştığınız ayar nedir? Genişletmek için tıkla... Bir BIOS'a göre cidden çok az ayar var. Dahili ekran kartını iptal etmek istiyorum.