poisonomercyy
Femtopat
Windows 10 Pro yükleyeceğim fakat PC'min kaldırıp kaldırmıycağını bilmiyorum. Laptopum Toshiba Satellite L635.
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 Pro yükleyeceğim fakat PC'min kaldırıp kaldırmıycağını bilmiyorum. Laptopum Toshiba Satellite l635.
Eki Görüntüle 1438146
Eki Görüntüle 1438154
@Nunez99 ssdi varmı yokmu nası öğrenicemEvet kurabilirsin ancak SSD yoksa Windows 7 performansından biraz düşük performans alırsın.
@BlackGRY kullanırken felan kasmasın onu istiyorum sadece
kullanırken kasma sorunları olmasın çünkü win7 kulanıyorum çok sıkıntılı update yapmıyor sürekli başlangıc onarıma atıyor onarınca yüklediğim sürücüler gidiyor bu sefe internete bağlanamıyorum felanEkran kartınızın Windows 10 için gerekli sürücüleri bulunuyor fakat bilgisayarın şu anki Windows 7'ye göre daha fazla RAM ve işlemci kullanacağını düşünüyorum.
Bu sebeple Windows 10 bilgisayarını daha fazla yoracaktır.
Yani kurulabilir.
Geçip geçmemek ise sizin kararınız.
hddymişWindows tuşu + R tuşuna birlikte bas dfrgui yaz enterla. Medya türü katı hal sürücüsü gözüküyorsa SSD sabit disk sürücüsü yazıyorsa HDD'dir.
tamamdırBir sorun olmaz olursa yeni konu açarsınız çözeriz beraber.
Hocam Windows 10 LTSC 21H2 kurunEkran kartınızın Windows 10 için gerekli sürücüleri bulunuyor fakat bilgisayarın şu anki Windows 7'ye göre daha fazla RAM ve işlemci kullanacağını düşünüyorum.
Bu sebeple Windows 10 bilgisayarını daha fazla yoracaktır.
Yani kurulabilir.
Geçip geçmemek ise sizin kararınız.
LTSC fazla güncelleme almaz güvenlik güncellemeleri vs.Bu yüzden stabildir.İçerisinde boş hizmetler ve metro hizmetleri barındırmaz.Rahat bir kullanım elde edersiniz.Hocam Windows 10 LTSC 21H2 kurun