Velataslann
Femtopat
Yok gözükmüyor.Ekran kartınızın aygıt yöneticisi> görüntü bağdaştırıcıları kısmında gözükmesi lazım.
Yok gözükmüyor.Ekran kartınızın aygıt yöneticisi> görüntü bağdaştırıcıları kısmında gözükmesi lazım.
Yok gözükmüyor.
Nereden kontrol edebilirim windows update güncelleme istediğimde şöyle bir hata alıyorum.Otomatik sürücü güncellemesi açık mı?
Nereden kontrol edebilirim Windows Update güncelleme istediğimde şöyle bir hata alıyorum.
Buradaki ayarınız kapalı değil açık olması lazım. Yani evet ayarı seçili olması lazım.
Kontrol ettim açık.
Win 10 64 bit kullanıyorum recomended yazmıyor 2 farklı seçenek var.Buradan kendi işletim sistemi sürümünüze uygun olanı kurun. (recomended sürümü kurun.)
Windows 10 64 Bit kullanıyorum recomended yazmıyor 2 farklı seçenek var.
Windows Uptade' de böyle bişey var bunu beklemeli miyim ? AMD sürüsücünü kuracak sanırım.WHQL sürümü kurun o zaman. Yani üstteki sürüm.
Windows Update'de böyle bir şey var bunu beklemeli miyim? AMD sürüsücünü kuracak sanırım.
Windows Update'de böyle bir şey var bunu beklemeli miyim? AMD sürüsücünü kuracak sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.