Toshiba TR200 %98 Sağlık Sorunu

10-20 saniye sonra durum böyle oluyor. Yüzde 30 kullanılan SSD birden yüzde 100 seviyesinde sabit durmaya başlıyor. Yazma hızı ve yanıt süresi de fotoğrafta görünüyor.
Bende sorun yok dosya yazarken 70 derece çıksa da hızı düşürmüyor. DRAM olmadığı için büyük dosya transferlerinde hız düşük olabilir bu normal.

BX500 fiyatına göre en iyi seçenek.
Hepsinde sorun olacak diye bir şey yok elbette.

Dosya Ekleri

• IMG_20190813_205939.jpg
    3,2 MB · Görüntüleme: 125
Son düzenleme:
Arkadaşların da belirttiği üzere kronik sağlık problemi olan bir ürün. İşin kötü yanı; bellek ürünlerinde, açılmış olduklarında 14 gün iade muhabbeti de işlemiyor. Daha öncesinde yaşadığım olayı buradan inceleyebilirsin.

Forum ahalisinin tavsiyesi üzerine yerine Samsung 860 EVO 250GB ürününü aldım. Henüz bir sorun yaşamadım.

Saygılar..

Merhaba. 10 gün önce Toshiba TR200 SSD aldım. Daha şimdiden sağlık %98'e düşmüş durumda. Sizce bu bir sorun mu? Garantiye göndermeli miyim?

Eki Görüntüle 444027
Usta konu bayağı önceden açılmışi ama netlik getireyim. Kutudan çıkar çıkmaz 1 ay içerisinde evet %98 e düştü. Fakat ilerki 2 yıl boyunca %98 olarak kaldı. Bence bu bir sorun gibi görünmüyor. şuan sadece 30 GB boş alan var ve hız düşüşü gibi sorun yaşamıyorum aylık olarak update ve kontrollerini gerçekleştiririm. şimdilik bir sorun yok.

Benim eski Laptopta sattığım SSD 1 yıl olmadan sağlığı %86ya kadar düşmüştü. Satalı 2 ay oluyor. Şuan ne durumda bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…