TOSHIBA TR200 SSD'li PC geç açılıyor

O zaman çok sıkıntı yaşamazsınız. Zaten bu plakaları sonradan da alabilirsiniz. MP510'da kalın derim.
Hocam teşekkürler yardımın için, bu arada bende M.2 SSD yükseltme için vidalarım bulunmuyor, bunları nereden temin edebiliriz bir fikrinizi var mı? Bu arada konu devam ediyor arkadaşlar önerilerinizi denememiz gerekenleri altına yazabilirsiniz.

Hocam teşekkürler yardımın için, bu arada bende M.2 SSD yükseltme için vidalarım bulunmuyor, bunları nereden temin edebiliriz bir fikrinizi var mı? Bu arada konu devam ediyor arkadaşlar önerilerinizi denememiz gerekenleri altına yazabilirsiniz.
Anakart ile birlikte geliyor olması lazım.

Düzenleme: ADATA XPG SX8200 PRO 512 GB modelini kullanıyorum memnunum. Tavsiye ederim.

Anladım hocam ama şöyle bir sorun var benim anakartın kutusu yok, bu sebepten M.2 SSD için vidalarım da yok, plaka konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum onu kendim alıp yapıştırırım veya olmadı termal ped ile soğuk kalmasını sağlayabilirim.
Anakart ile birlikte geliyor olması lazım.

Düzenleme: ADATA XPG SX8200 PRO 512 GB modelini kullanıyorum memnunum. Tavsiye ederim.
Corsair aldım hocam veri çok işliyorum 800 TB benim için çok iyi bir seçenek ondan geri dönüş yapacağım sanmıyorum sadece vida konusunda şuan sorunum var.

Anladım hocam ama şöyle bir sorun var benim anakartın kutusu yok, bu sebepten M.2 SSD için vidalarım da yok, plaka konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum onu kendim alıp yapıştırırım veya olmadı termal ped ile soğuk kalmasını sağlayabilirim.

Corsair aldım hocam veri çok işliyorum 800 TB benim için çok iyi bir seçenek ondan geri dönüş yapacağım sanmıyorum sadece vida konusunda şuan sorunum var.
Anakartın üzerindeki bir M.2'de sabit vida olur. Bazen 110'da bazen 80 de oluyor. Bir bakın. Eğer varsa M4 5mm bir vida ile tutturabilirsiniz.

Aynen üzerinde yok dediğin ölçülerde vida alabilirsem daha iyi olur teşekkürler. Ama hala geç açılma sorunun çözemedim.
Önce dişi somunu anakarta monte etmeniz lazım. Sonra civata ile birlikte SSD'yi somuna montaj yapmanız lazım. Size 2 tane parça lazım şuan.

Birisi somun, diğeri civata.

Aynen onları biliyorum ama bu parçalara bende yok dediğiniz ölçülerde vida ve somunu nereden bulabilirim herhangi bir teknoloji mağazasında veya bilgisayarcılar da bulunur mu?
Olabilir. Mahalle bilgisayarcılarında kesin vardır ondan eminim ama büyük mağazalarda var mıdır bilmiyorum bakmak lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı