Tarik Sade Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 602 Çözümler 2 2 Şubat 2022 #1 Tosla kartım var fakat benim paket almama engel oluyor. Çözümü var mı? Tarik Sade dedi: Tosla kartım var fakat benim paket almama engel oluyor. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 2 Şubat 2022
Tosla kartım var fakat benim paket almama engel oluyor. Çözümü var mı? Tarik Sade dedi: Tosla kartım var fakat benim paket almama engel oluyor. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla...
Euwiel Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 151 Çözümler 2 2 Şubat 2022 #2 Ön ödemeli kartlar ile alınmıyor Papara kartın falan varsa onla dene ya da gidip Paycell al. Artı 0 Eksi
KS KS Tarik Sade Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 602 Çözümler 2 2 Şubat 2022 #3 Euwiel dedi: Ön ödemeli kartlar ile alınmıyor Papara kartın falan varsa onla dene ya da gidip Paycell al. Genişletmek için tıkla... Papara da ön ödemeli diye biliyorum bir de GeForce NOW Papara'yı desteklemiyor ama masterpassi destekliyor Tosla'da masterppass kartı Artı 0 Eksi
Euwiel dedi: Ön ödemeli kartlar ile alınmıyor Papara kartın falan varsa onla dene ya da gidip Paycell al. Genişletmek için tıkla... Papara da ön ödemeli diye biliyorum bir de GeForce NOW Papara'yı desteklemiyor ama masterpassi destekliyor Tosla'da masterppass kartı
Euwiel Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 151 Çözümler 2 2 Şubat 2022 #4 Tarik Sade dedi: Papara da ön ödemeli diye biliyorum bir de GeForce NOW Papara'yı desteklemiyor ama masterpassi destekliyor Tosla'da masterppass kartı. Genişletmek için tıkla... Ben Papara ile alıyorum. Artı 0 Eksi
Tarik Sade dedi: Papara da ön ödemeli diye biliyorum bir de GeForce NOW Papara'yı desteklemiyor ama masterpassi destekliyor Tosla'da masterppass kartı. Genişletmek için tıkla... Ben Papara ile alıyorum.
KS KS Tarik Sade Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 602 Çözümler 2 2 Şubat 2022 #5 Euwiel dedi: Ben Papara ile alıyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında onay kısmına geliyor mesaj geliyor diyor ama gelmiyor. Artı 0 Eksi
Euwiel dedi: Ben Papara ile alıyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında onay kısmına geliyor mesaj geliyor diyor ama gelmiyor.