quadroxxq Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #1 Bu hatayı alıyorum resimde var. Dosya Ekleri googlepayerr.png 36,8 KB · Görüntüleme: 63
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 3 Ekim 2022 #2 Önce Pay Google dan ekleyip dene kartı. Hesabın bölgesi Türkiye mi? Tam emin değilim ama bundan da olabilir.
Önce Pay Google dan ekleyip dene kartı. Hesabın bölgesi Türkiye mi? Tam emin değilim ama bundan da olabilir.
quadroxxq Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #3 dlasb dedi: Önce Pay Google dan ekleyip dene kartı. Hesabın bölgesi Türkiye mi? Tam emin değilim ama bundan da olabilir. Genişletmek için tıkla... başka taraftan ekledim oldu ana hesabımdan olmuyor
dlasb dedi: Önce Pay Google dan ekleyip dene kartı. Hesabın bölgesi Türkiye mi? Tam emin değilim ama bundan da olabilir. Genişletmek için tıkla... başka taraftan ekledim oldu ana hesabımdan olmuyor
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 3 Ekim 2022 #4 quadroxxq dedi: Başka taraftan ekledim oldu ana hesabımdan olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hesap yüksek ihtimalle Google ödemelerinden ban yemiş o zaman.
quadroxxq dedi: Başka taraftan ekledim oldu ana hesabımdan olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hesap yüksek ihtimalle Google ödemelerinden ban yemiş o zaman.