Başvuru yapacaktım, adres bilgilerimi vs. yazdım, son kısım fotoğraftaki gibi başvur dediğimde benden bu 10 TL'yi nasıl kesecek?
İlk harcamam 1TL yani 10TL'nin altında yine de 10TL mi geliyor.
Tosla hesabınıza yüklediğiniz bakiyeden alınıyor. Tosla hesabınıza temassız olarak bankamatikten bakiye yükleyebilir veya bankamatik kartı/banka hesabı ile bakiye yükleyebilirsiniz.
Şimdi hocam ben bu kartı Tosla hesabıma bakiye yüklemeden alamıyor muyum doğru mudur?
Şimdi hocam ben bu kartı Tosla hesabıma bakiye yüklemeden alamıyor muyum doğru mudur?
Alabiliyorsunuz. Tosla hesabınıza 10 TL veya daha fazla para yüklendiği an parası kesilecektir fakat ilk harcamanda 10 TL geldiği için bedavadan geliyor.
Şimdi olayı anlayamadım. Başvuru yapacaktım, adres bilgilerimi vs. yazdım, son kısım fotoğraftaki gibi başvur dediğimde benden bu 10 TL'yi nasıl kesecek?
Şimdi olayı anlayamadım. Başvuru yapacaktım, adres bilgilerimi vs. yazdım, son kısım fotoğraftaki gibi başvur dediğimde benden bu 10 TL'yi nasıl kesecek?
Öyle olması gerek. Sitesinde ilk harcamada 10TL'nin geldiği yazıyor.Teşekkür ederim son bir sorum daha vardı diyelim ki ilk harcamam 1TL yani 10TL'nin altında yine de 10TL mi geliyor.
Başvuru yapacaktım, adres bilgilerimi vs. yazdım, son kısım fotoğraftaki gibi başvur dediğimde benden bu 10 TL'yi nasıl kesecek?
İlk harcamam 1TL yani 10TL'nin altında yine de 10TL mi geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.