Tosla Kartın Son 2 Hanesi Kadar Tosback Fırsatı!

Kartımın son iki hanesi 70. 2 kere 50'lik Steam kodu alıp %15 iade ile 15 lira kazanmayı düşünüyorum. Ardından da Migros Hemen üzerinden 60 liralık harcama için 20 lira iade alma fikrim var. İşin sonunda 160 liralık harcama için 105 TL iade almam mümkün. Son iki hanesi daha da yüksek olanlar için bu sayı daha da artacaktır.
Migros'un açılmasını bekleyene kadar epey kişi kampanya koşullarını yerine getirebilirdi, güvenemedim. 50*3 Steam kodu ile işi kapattım. Totalde 85 lira iade edilecek, 20 liradan feragat ettim. Umarım 8000 kişi dolmamıştır da iadeyi alabilirim.

Ekim ayında harcama yapanlara 20₺ verilecekti ben de zaten alacaklarım var diye Tosla'yı kullandım ama gelmedi. Kart ücreti desen haber yok. Desteğe yazmadan gelmeyecek herhalde...

Hocam bazen gecikmeler oluyor, kanıtlarıyla beraber canlı desteğe yazarsanız birkaç güne yatacaktır. Bana da aynı durum olmuştu ve sorunu çözmüştüm.

Hocam bazen gecikmeler oluyor, kanıtlarıyla beraber canlı desteğe yazarsanız birkaç güne yatacaktır. Bana da aynı durum olmuştu ve sorunu çözmüştüm.
Biraz önce yazdım ve olumsuz cevap aldım. Kart ücretinin (10₺) iade edilmesi için kampanya olması gerekiyormuş ve 10. ayda böyle bir kampanyamız yok dedi. Ayrıca ilk harcamaya 20₺ iade edilmesi için de hesabın yeni açılması gerekiyormuş. Kartı yeni tanımlamıştım ama hesap 7 ay önce açıldığı için iade gerçekleşmemiş. İyi ki yapmam gereken dışında ek bir harcama yapmadım, boşuna zarar edecektik 😄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı