zafere74 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #1 Sorun ortada. Nvi kodunu kabul etmiyor. Kendi e-Devlet'im olması mı gerekiyor anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2025
ibo4techno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 2.289 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik 10 Nisan 2025 #2 zafere74 dedi: Sorun ortada. Nvi kodunu kabul etmiyor. Kendi e-Devlet'im olması mı gerekiyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Nvi kodu doğru olduğundan emin misiniz? Tüm aile için aynı adres/kor mevcuttur.
zafere74 dedi: Sorun ortada. Nvi kodunu kabul etmiyor. Kendi e-Devlet'im olması mı gerekiyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Nvi kodu doğru olduğundan emin misiniz? Tüm aile için aynı adres/kor mevcuttur.
zafere74 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #3 ibo4techno dedi: Nvi kodu doğru olduğundan emin misiniz? Tüm aile için aynı adres/kor mevcuttur. Genişletmek için tıkla... Kodun doğru olduğuna eminim yine denedim olmadı
ibo4techno dedi: Nvi kodu doğru olduğundan emin misiniz? Tüm aile için aynı adres/kor mevcuttur. Genişletmek için tıkla... Kodun doğru olduğuna eminim yine denedim olmadı
Y Yuguf Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:25 #4 Halledebildin mi?