Çözüldü Tosla uygulaması kimlik doğrulama hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YamaJRtwo

Decapat
Daha fazla  
Papara kapandığı için Tosla'ya geçtim. İnternet üzerinden alışveriş yapmak için kimlik doğrulama istiyor fakat kendi kimlik kartımı bir türlü algılamıyor geçerli bir kimlik kartı hatası alıyorum. Kimlik yeni fotoğrafı var canlı destek numarısını aradım numaralırı yok. Gerçekten bu kadar kötü uygulama görmedim Papara resmen bir mücehvermiş onu anlamış oldum.

Çözüm
Ben sorunu telefonu formatlayarak çözdüm muhtemelen farklı telefonda denesem olacaktı telefonumda Trendyol Papara gibi uygulamalara girememeye başladım. İnternet ayarlarınızı değiştiren uygulamaları kaldırdım fakat halen çözülmedi telefonu kapattım açtım düzelmedi format attığım zaman telefona her şey düzeldi uygulamalara giriyorum internette donma ve sıkıntı yoktu tosladada kimlik kartımı okudu tek seferde NFC yide okudu yüz tanıma hepsi sorunsuz geçti aslında başka telefonda deneyecektim fakat diğer uygulamalarda sorun çıkartınca format en iyi çözüm şekliydi.
Hocam bir de ATM'den para yüklesem bir kendi hesabından 1 TL gönder gider mi canlı destekede yazdım oda illa NFC özellikli telefonum olması gerekiyor diyor NFC özellikli telefonum yok ama kimlik doğrulaması yaptım 1 TL kendi hesabından 1 TL gönder diyor.

ATM'den para yükleyerek kendi hesabından 1 TL özelliği gitmez. Evet NFC destekli telefon şart kimlik doğrulaması için çevrenizden veya arkadaşlarınızdan IPhone'u olan arkadaşlarından rica edin iPhone 11 itibaren tüm modellerinde NFC var diye biliyorum.

Ben sorunu telefonu formatlayarak çözdüm muhtemelen farklı telefonda denesem olacaktı telefonumda Trendyol Papara gibi uygulamalara girememeye başladım. İnternet ayarlarınızı değiştiren uygulamaları kaldırdım fakat halen çözülmedi telefonu kapattım açtım düzelmedi format attığım zaman telefona her şey düzeldi uygulamalara giriyorum internette donma ve sıkıntı yoktu tosladada kimlik kartımı okudu tek seferde NFC yide okudu yüz tanıma hepsi sorunsuz geçti aslında başka telefonda deneyecektim fakat diğer uygulamalarda sorun çıkartınca format en iyi çözüm şekliydi.

Çözüm
O kendi hesabından 1 TL gönderme şeyini zaten Papara IBAN'la yapamazsın. Tam banka hesabı sayılmadığı için. Sana ait bir banka hesabı olması lazım.

Tosla canlı destek mobil uygulama üzerinden oluyor 09-18 arası çalışıyorlar.

Hocam seni tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakma ben bir siteden para çekeceğim Tosla'ya kart eklesem hesaba geldiğinde ATM'den cekebilir miyim Tosla'da daha bugün mesaj attı illa NFC özellikli telefonum olması gerekmiş.

Geri
Yukarı