Tosla yaş sınırı ve kötü yorumlar

Tosla mı İninal mi Param mı Papara mı

• Tosla

• İninal

• Param

• Papara

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

yigido0990

Hectopat
Daha fazla  
Selam bugün forumda araştırıp Tosla'yı beğendim uygulamayı indirmeden önce bir sürü kötü yorum gördüm neredeyse beş yıldız verenler kadar 1 yıldız vardı ama bunlar 2019 yorumlarıydı, düzelttiklerini umuyorum. Neyse ben asıl sorumu sorayım. Tosla'da yaş sınırı var mıdır ben sitesinden baktığımda "tosla'ya para yatırman için banka hesabın olması gerekir. Bunun için 18 yaşından büyük olmalısın." Yazıyordu. Acaba böyle bir yaş sınırı var mı? Çünkü ben annemin babamın banka hesabından para yatırıyorum genellikle.

Yukarıya bir anket bıraktım. Size göre onu işaretleyebilirsiniz.
Şu an gördüm herkes oy vermiş yaş sınırı sormuştum ben.

Son düzenleme:
Bankalar -18 insanlara veli imzası ile banka kartı veriyor gidin ondan alın.

Paycell tavsiye ederim. Yakın zamanda ben de kullanmaya başlayacağım. Kullananların çoğu da memnun Paycell'den.

Enpara kullanıyorum ben. Tavsiye ederim. Anne veya babanın adı üstüne alıp sen kullanabilirsin. Bir sıkıntı olmuyor.

Bankalar -18 insanlara veli imzası ile banka kartı veriyor gidin ondan alın.

Paycell tavsiye ederim. Yakın zamanda ben de kullanmaya başlayacağım. Kullananların çoğu da memnun Paycell'den.

Enpara kullanıyorum ben. Tavsiye ederim. Anne veya babanın adı üstüne alıp sen kullanabilirsin. Bir sıkıntı olmuyor.

Ben hiç aylık kullanım ücreti çekmeyen, işlem yapınca para çekmeyen bir kart istiyorum uygun ne var?

Ben hiç aylık kullanım ücreti çekmeyen, işlem yapınca para çekmeyen bir kart istiyorum uygun ne var?
Enpara hiç ücret kesmiyor. Kart ücreti yok, aylık ücret yok. Ücretsiz şekilde evine getiriyorlar kartı. Ama +18 yaş sınırı var. Kart finansbank'a ait olduğu için finansbank atm'lerinden ücretsiz şekilde para yatırabilirsin.

Oyumu Papara'ya veriyorum. Aktif olarak kullanmaktayim. Tercih etme sebebim kampanyaları ve aylik ücret almamasi. Gerci ben ilk kullanmaya başladığımda 1 TL kesiyordu

Kampanyaları özellikle açıklamak istiyorum çünkü ben de kampanyaları için kullanıyorum.

Eski mesajından alıntı yapacağım o yüzden.

Bunlar eski kampanyalar, virüsten önce yapılan. Ama her zaman döneme ozel kampanyalar oluyor. Su an aktif kampanya olarak neler varsa görselini ekleyeceğim. Simdi fark ettim eczanedeki %3 iade %50'ye gelmiş.

Kisa zaman önce de uygulamayı guncelleyerek daha güzel bir arayüze kavusrurdular. Ayriyeten eklemek istiyorum eğer parmak izi kullanıyorsaniz parmak iziyle giris yapabiliyorsunuz uygulamaya.

Bu Netflix %50 devam ediyor mu? Herhangi bir şart var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…