Tosla'da limit nasıl arttırılır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi sosyaller. FUPS'tan Tosla'ya geçtim ama Tosla limitimi arttıramıyorum. fastPay ile 20 TL yükledim ama limit yine 1250 TL. Bu limit nasıl arttırılır?

Öncelikle herkese iyi sosyaller. FUPS'tan Tosla'ya geçtim ama Tosla limitimi arttıramıyorum. fastPay ile 20 TL yükledim ama limit yine 1250 TL. Bu limit nasıl arttırılır?

Akbank mobil hesabınız varsa bağlamanız gerek Tosla hesabınıza. Daha sonra Akbank hesabınızdan Tosla'ya para göndermeniz gerek.

Reis Akbank zorunlu değil diye biliyorum. Herhangi bir bankadan 1TL atıyorsun doğrulanıyor ama bankada senin ismin olması lazım. Yani kısaca senin üstüne açılmış olması lazım, ailenin vb olmaz. Zaten 18yaş altıysan banka hesabı açamazsın, ön ödemeli açarsın. Sana tavsiyem limit yetmiyorsa ininal gibi yan kullan, ben Tosla ve ininal kullanıyorum. Tosla'yı kampanyası bol olduğu için onu kullanıyorum. Şu ana kadar 270TL tosback almışım. Bu kartlara çok fazla para atılmaz güvenilir değil, ulaşılacak yer yok, ulaşsan bile çok sallamıyorlar. Tosla'nın canlı desteğine gittim ben a soruyorum adam b cevap veriyor, bir mesajı atmaları 5 dakika sürüyor, zaman geçsin molaya çıkayım derdinde hepsi :D En iyisi gideceksin banka kartı alacaksın en temizinden.

15 yaşında iseniz fastPay hesabı açıp Tosla'ya 1TL göndererek limitleri genişletebilirsin.

Fast pay DenizBank'ın mıydı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı