Fuser Kilopat Katılım 8 Ağustos 2017 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #11 İkisini de al ucuz zaten.
nVerr Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #12 Prince Leone France dedi: Empire aldım çok sıkılıp çıktım. Bana çok basit geldi Paradox'tan devam Hocam bu arada 2 yıl önceki konuyu hortlatmışsınız ben koca adam oldum. Genişletmek için tıkla... evet hocam başka konu bulamadım o yüzden hortlattım. Ben de indirimde almadım Paradox'tan devam edeceğim. Merak ettim yaşınız kaçtı
Prince Leone France dedi: Empire aldım çok sıkılıp çıktım. Bana çok basit geldi Paradox'tan devam Hocam bu arada 2 yıl önceki konuyu hortlatmışsınız ben koca adam oldum. Genişletmek için tıkla... evet hocam başka konu bulamadım o yüzden hortlattım. Ben de indirimde almadım Paradox'tan devam edeceğim. Merak ettim yaşınız kaçtı
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #13 Bende alacağım ama güncel türkçe yamasını bulabildiniz mi ? nVerr dedi: evet hocam başka konu bulamadım o yüzden hortlattım. Ben de indirimde almadım Paradox'tan devam edeceğim. Merak ettim yaşınız kaçtı Genişletmek için tıkla...
Bende alacağım ama güncel türkçe yamasını bulabildiniz mi ? nVerr dedi: evet hocam başka konu bulamadım o yüzden hortlattım. Ben de indirimde almadım Paradox'tan devam edeceğim. Merak ettim yaşınız kaçtı Genişletmek için tıkla...