Total War sitesinde indirimler başladı

Şimdi reisim Total warhammer 1-2-3 alıp bir de istediğim ırk olursa 3 oyundaki o DLC almam yeterli mi?

Evet, ana oyunları alırsan tonla ırk geliyor zaten, baktın ki yetmedi veya bir ırkı çok sevdin hep onunla oynamak istedin ve daha fazla birim, lord istiyorsun ya da yepyeni bir ırk istiyorsun. O zaman o ırka ait DLC'leri bulup onları alabilirsin, yani hepsini alman şart değil. Belki zamanla hepsini de alırsın oyunu çok sevip yeni karakterler denemek istersen. En azından bir kere de alman şart değil diyelim.

Anladım reis çok teşekkür ederim bu Total War serisini gözden geçireceğim indirim bitmeden belki alırım çekingen olma sebebim hiç oynamadım hiç bilmiyorum öğrenmesi zor olur mu?

Anladım reis çok teşekkür ederim bu Total War serisini gözden geçireceğim indirim bitmeden belki alırım çekingen olma sebebim hiç oynamadım hiç bilmiyorum öğrenmesi zor olur mu?

Hiç zor değil, hatta Warhammer serisi Türkçe olduğu için çok rahat öğrenirsiniz. Oyun başta kısa bir eğitim veriyor, daha sonra çok rahat öğreniyorsunuz. Öğrenmesi kolay ustalaşması zor diyelim.

Anladım son olarak Total warhammer ıııte önerebileceğin DLC var mı seni de çok yordum kusura bakma <3

Anladım son olarak Total warhammer ıııte önerebileceğin DLC var mı seni de çok yordum kusura bakma <3

Önce bir ana oyunu dene ondan sonra sen karar ver, bütün ırkların oynanışı farklı şimdi benim zevkimle seninki uyuşmayabilir. Önerebileceğim en iyi DLC bütün ana oyunlar olur, onları aldıktan sonra yeni ırklar istiyorsan Rise of the Tomb Kings ve Curse of the Vampire Coast önerebilirim. Özellikle Vampire olan favorim. The Prophet & The Warlock ise oyunun en sağlam fare lorduna sahip DLC'dir, nükleer bomba yağdıran bir fare, bir de bir sürü kaliteli birim getirir. Bu arada sorun değil, yardımcı olduysam ne mutlu.

Anladım ve sanırım Epic'ten almak daha mantıklı bir 500 TL indirimli geliyor.

Total War: Three Kingdoms + 6 DLC 192.40 TL steam'de oyun+6 DLC 32 dolar.

Bu paketi aldım

Nasıl 2-3K yapıyor? Oyun Steam'de zaten 700 TL, diğerleri de sitede 220 ve 162 TL. Epic zaten ilk iki oyunu bedava vermişti bir de orayı kontrol edin.

Total War 1-2-3 + 3 DLC 2164 TL yapıyor hocam değer mi bak

Üstat Rome Remastered önerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…