Totally Accurate Battlegrounds Steam'de Kısa Süreliğine Bedava

Makaleler
32
Yer
Çorlu/Tekirdağ
Totally Accurate Battlegrounds adındaki PUBG benzeri oyun, çıkış günü yani 6 Haziran'a özel olarak ilk 100 saat için bedava. Oyun çıkışından 100 saat sonra 5 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Oyunu almak isteyenler mağaza sayfasında bulunan ''Oyunu Oyna'' butonuna basarak kütüphanelerine ekleyebilirler. Daha indirip oynama şansım olmadı fakat sistem gereksinimleri bu tarz grafikli bir oyun için bana fazla geldi. Optimizasyon sıkıntıları olabilir. Keyifli oyunlar. :cool:

Ekran Görüntüsü (24).png

Oyun PUBG'nin alt yapıyı CTRL+V yapmış gibi :))
Aynen o şekil de bir oyun. Mantık PUBG benzeri ama daha mizahi bir oyun. Gerek grafiklerin çizgi film tadında oluşu gerekse karakterlerin fizikleri bu oyunu bence eğlenceli kılan önemli unsurlar. Arada bir çerez niyetine takılmalık olmuş. Ha bu arada merak edenler için söyleyeyim oyun 1 GB indirme yapıyor. İndirdikten yarım saat sonra falan 1.9 MB'lık bir güncelleme geldi. Hazır bedavayken bir şans verilebilir. Kullanıcılar genel itibariyle bağlanma sorunu yaşıyor ki yeni çıktığı için normal sayılabilir.

Evet, oyuna girmeyi deniyorum fakat hazır dedikten sonra sizi derin bir bekleme sekansı bekliyor. Daha gerçek bir maça bağlanamadım. Oyunda Shooting Range denen deneme alanı mevcut. Oraya girip silahları vs. denedim. Şunu söyleyebilirim: Oyun hiç fena değil. Tabii bağlantı sorunları çözülürse ki inşallah düzeltirler de ağız tadıyla oynayalım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı