TouchPad ile parlaklık değiştirilebilir mi?

sipsak

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1521828150
Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz Windows 10'un güncellenmiş halinde laptop üzerinde touchpadi gelişmiş olarak kullanabiliyorsunuz. Örneğin dört parmağımla yukarı aşağı kaydırarak sesi açıp kısmam gibi. Resimdeki örneğe bakın:

Ekran Alıntısı.PNG

Fakat bu ekranda halihazırda belirlenmiş varsayılan ayarlar var ve bunlardan birini seçmek zorundayım. Bunların her birini tek tek düzenleyemiyorum. Benim bilgisayarımın FN kısayol tuşlarında ses açıp kapatma kısayolları zaten mevcut fakat parlaklığı açıp kısmak için kısayol tuşları yok. Bu yüzden ben touchpad de dört parmağımı yukarı aşağı kaydırdığım zaman ekran parlaklığını açıp kısmak istiyorum. Bu ayarları gelişmiş olarak düzenleyebilir miyim?

Bir başka sorum ise şu:
Klavyemdeki fonksiyon tuşlarının ne yapacaklarını değiştirebileceğim bir program var mı?

Farklı bir programla parlaklık için klavye tuşuna makro ayarlayın. Resimde belirtilen kısımdan atadığınız tuş için özel kayıt oluşturun.
381828
381830

@sipsak Macro Recorder olabilir. Çok fazla kullanmadım ama arada sırada işimi görüyor. Daha iyi program olabilir, birkaç gün sonra müsait olunca araştırıp yazarım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı