raj Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #1 Laptopumun touchpadinin bir kısmı aşırı sıcak. Bilgisayarı acar acmaz yaniyor orasi direkt. Elektrikle mi alakalı hiçbir fikrim yok. Bir de touchpad'larin altinda ne oluyor onu da bilmiyorum. Touchpadim calismiyor bu arada.
Laptopumun touchpadinin bir kısmı aşırı sıcak. Bilgisayarı acar acmaz yaniyor orasi direkt. Elektrikle mi alakalı hiçbir fikrim yok. Bir de touchpad'larin altinda ne oluyor onu da bilmiyorum. Touchpadim calismiyor bu arada.
univac Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #2 Altında batarya var. Artı 0 Eksi
KS KS raj Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #3 Model Bravo 17.Güç tuşunun orda değilmi batarya. Bu arada batarya aktif değil. univac dedi: Altında batarya var. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Model Bravo 17.Güç tuşunun orda değilmi batarya. Bu arada batarya aktif değil. univac dedi: Altında batarya var. Genişletmek için tıkla...