Arkadaşlar güç girişleri hakkında pek fikrim yok. 5800X için B550 Tomahawk'ın 8 pin girişi yeter mi? GF1 750W bütün girişleri doldurabilecek mi? Başka PSU yok mu? GF1 çok sessizmiş anladığım kadarıyla. GF1 istiyorum o yüzden. @RPM
Ekran kartı şu an yok. Zotac Twin Edge 3060 Tİ alacağım. 8 pin bağlantısı var yazıyor. Focus Plus ile karşılaştırma konusunda 7 dBa daha sessiz olması beni benden aldı. Nasıl oldu şimdi yetti mi? GF1'in ışıklı mı bu arada? Beyaz renk ne?
Burada orta kısımda olan 8 pin kabloyu anakarta taksak 2 tane kalmış olacak. Yetti yani. Ekran kartı için 8 pin ortada olanın solunda olan. Başka PCI-E kablosu isteyen bileşen var mı?
Pardon sonradan hatırladım. PF1 olan PSU'nun ışıksız versiyonu çok kötüydü mü öyle bir şey vardı.
ARGB gerek yok başka PSU aklıma geldi.
Vatan Bilgisayar'da satılan GF1 750W'de beyaz bir ışık var gibi görünüyor. Ondan dedim.
Tamam alıyorum GF1 750W. Teşekkür ederim yardım için.
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...