Town Of Salem Sunucuları Hacklendi

Ben Facebookla giriş yapmıştım Facebook şifrem de mi elleride acaba? Doğrulama kodu olmadan hesabıma giriş yapılamaz ancak onu da mı değiştirmem gerek bu yazmıyordu. Nereden çıktı bu şimdi ya?
 
Steam ile giriş yapanların neyini çalmışlar acep?
Ben Facebookla giriş yapmıştım Facebook şifrem de mi elleride acaba? Doğrulama kodu olmadan hesabıma giriş yapılamaz ancak onu da mı değiştirmem gerek bu yazmıyordu. Nereden çıktı bu şimdi ya?

Bkz. API NEDİR?

Bir uygulamaya (siteye) başka bir uygulama vasıtasıyla giriş yaptığınızda. Üye olduğunuz uygulama, üye olmak için kullandığınız uygulamadan parolanızı almaz. Örneğin Steam ile Town of Salem'e üye olduğunuzda e-postanız, adınız soyadınız, gerekliyse profil resminiz api anahtarı sayesinde Steam'den istenir. Ancak parola gibi hassas bilgileriniz bu şekilde istenemez, Steam zaten sizin parolanızı paylaşmaz. Aynı şeyi 459 kere yazmış gibi hissediyorum şuan ve umarım aydınlatıcı olmuşumdur.
Kısacası Steam, Google veya Facebook gibi uygulamalar aracılığıyla üye olmuş arkadaşlar bu olayda güvende. Fakat bunun şöyle bir dezavantajı var ki. bir gün olur da aynı saldırı Steam veritabanlarına da yapılır ve başarılı olunursa Steam kullanarak oluşturduğunuz bütün diğer uygulamalardaki hesaplarınız da Steam hesabınız ile birlikte tehlikeye girer.
 
Son düzenleme:
Aynı mailli kullandığımız tüm hesaplar ile şifreleri aynı olanları değiştirmekte fayda varmı?
 
Aynı şifreyi hiçbir zaman başka yerlerde kullanmamak gerek. Bunu yapamam diyorsanız eğer, en azından e-mail adresinizin şifresi tek olsun. Başka hiçbir yerde kullanmayın.
 
Ben henüz bir değişiklik göremedim. Steam üzerinden aldım fakat ben hesap açmıştım oyuna girince. Nasıl şifremi değiştirebilirim?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…