Toyota CHR mi Peugeot E2008 mi Mokka Electronic mi?

O zaman austral fiyat performans olarak çok iyiymiş şu anda o parayla VW bayisine gitsen style paket troc alırsın ama austral trocdan biraz daha iyi hocam trocun içi bana bayağı ufak geldi ama ben geniş arabalara alışmışım belki ondandır. Bir de hocam vallahi bu almanların çok özellik kısma huyundan bıktımya mesela t roctan örnek verirsek style paket yani orta paket bir arabaya neden cam tavan koymazsınki Life'a koyma ona bir şey demem ama en dolu paketin bir altına cam tavan koyulmalı tek özelliği koltuk ısıtma ve IQ light far. Kısaca fiyat performans odaklı bakarsak en iyi SUV austral diyebilir miyiz hocam ?

Fiyat performans olarak bana kalirsa en iyi SUV su an Austral diyebilirim. Renault'un Austral ile bir ust seviyeye gectigini dusunuyorum. Aracin hem ic dosemeleri hem de genel malzeme kalitesi Renault'a gore artmis epey. Davlumbazlarda yalitim bile mevcut. Dediginiz gibi Almanlarin en ust paket haricinde fazla ozellik kismasi uzucu maalesef. Yeni Tiguan gercekten ic - dis cok hosuma gidiyor ama R-Line fiyati maalesef cok ucuk. O kadar bile cikmadan Tiguan'da olmayan ozellikler sebebiyle Sportage alabilirdim acikcasi.

CITROËN C5 AIRCROSS SUV için düşünceniz nedir?​

cıtroën C5 aırcross SUV için düşünceniz nedir?​

Fena değil 3008 alternatifi olarak alınabilir konfor olarak zaten segmentinin en iyilerinden. Ama fiyat olarak 1.960 ona vereceğime australde hemen hemen aynı fiyata sahip bence c5 yerine austral alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…