Arkadaşlar merhaba. İki ay önce Toyota Corolla 1.5 motorlusunu aldım. Şehir içi ortalama tüketimimi 13lt civarı gösteriyor. Bunu nasıl azaltabilirim? Önceden manuel ve Turbo'lu araç kullanıyordum. Farklı olarak ne yapıp tüketimi düşürebilirim?
Ikamet ettiğiniz bölgede sürekli trafiğe girmek zorunda kalıyorsunuz galiba?
Yakit tuketiminiz fazla trafik isikli bolgede veya trafikli bolgede gidiyorsaniz normal, LPG taktirmak cok fazla km yapmiyorsaniz mantiksiz cunku 1.5 3 silindir motora pahali oluyor. Yani kisaca pek de yakit tuketimini dusurmek icin yontem yok gibi, sert kullaniyorsaniz biraz daha sakin kullanmaya calismaktan baska care yok.Arkadaşlar merhaba. İki ay önce Toyota Corolla 1.5 motorlusunu aldım. Şehir içi ortalama tüketimimi 13lt civarı gösteriyor. Bunu nasıl azaltabilirim? Önceden manuel ve Turbo'lu araç kullanıyordum. Farklı olarak ne yapıp tüketimi düşürebilirim?
Arkadaşlar merhaba. İki ay önce Toyota Corolla 1.5 motorlusunu aldım. Şehir içi ortalama tüketimimi 13lt civarı gösteriyor. Bunu nasıl azaltabilirim? Önceden manuel ve Turbo'lu araç kullanıyordum. Farklı olarak ne yapıp tüketimi düşürebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.