Hicbir urunun eski kalitesi yok, ama yine de Octavia daha mantikli gibi duruyor.Tercihiniz Octavia'dan yana olsun Corolla hala hatasız sorunsuzdur doğru ama eski kalitesi yok.
Hicbir urunun eski kalitesi yok, ama yine de Octavia daha mantikli gibi duruyor.Tercihiniz Octavia'dan yana olsun Corolla hala hatasız sorunsuzdur doğru ama eski kalitesi yok.
Tercihiniz Octavia'dan yana olsun Corolla hala hatasız sorunsuzdur doğru ama eski kalitesi yok.
Söyledim ama adam kafaya takmış diyorum işte eski kalitesi yok atmosferik motor sıkıntı diyor ben 20 yıllık Toyota kullanıcısıyım Toyota sorunsuz arabada çok başarılı diyor, Octavia içi çok plastik sunroof yok koltuklar rahatsız diyor bir de yani kafada bitirmiş.
Başlıkta belirttiğim gibi Toyota Corolla 2010 elegance 1.4'ten 2024 passion X-pack 1.8 geçilir mi yardımcı olur musunuz?
Konuya pek hakim değilim ama illa Japon almak istiyorsan o kasayı alma eskisi gibi değil 2013 ve 2018 yıllarındaki araclardan 2016 2018 yıllı arasındaki premium paket otomatik araclarda CVT sanzıman var tek amacı konfor olmasa 1.4 Turbo dizeli var ya da normal bir araba istiyorsan auris vs de alabilirsin o da olmadı tucsona falan bakarsan o butcede isteklerini karsılar.
Yok ben japoncu değilim ama 2010 toyotamız var oda japona ısındırdı beni ama ben alman istiyorum fakat babam 20 yıllık kullanıcıyım deyip yine Toyota istiyor.
Baban Japon alacaksa 2024 model aldırtma 2019'dan yukarı çıkma hepsi 1.5 veya 1.8 bunlar gitmiyor fazla benim önerim 2018 premium Corolla dolu bir araçtır yeterli performnası verir.
2. el istemiyor alırsada 10 bin kilometreye kadar ve temiz kullanılmış istiyor.
1.5 alırsanız illallah edersiniz. Gaz yeme sorunları var bir Toyota'cı olarak Honda'ya bakmanızı öneririm 1.5 182 bg VTEC ile gücü hissedersiniz gerçekten hızlılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.