Toyota Yui hakkında ne düşünüyorsunuz?

Modelin adı concept-i bildiğim kadarıyla, yui içerisindeki yapay zekaya verilen isim. Konsept araç ve tanıtımı 2017 yılında yapılmış, yani ortada seri üretime geçecek yeni bir araç göremedim.

İleride böyle bir şey olursa gerçekten güzel olur. Teknoloji güzel, konsept de güzel. Sadece biraz daha geliştirilirse harika olur.
 
Önce fiyatına bakarım fiyat mı diye sonra üretene bakarım üretici mi diye.
Çok güzel laf etmisin Ağam 10 yıldır kullanırım Toyota, harbi üretici değil araba yüzüne sanayi adabı öğrenemedim. Volkswagen, BMW, Seat sahibi tüm arkadaşlarım sanayici kankalari var. Yağ bakımlarını yaptırmaya gidince, sanayici arkadaşlar ile nasıl konuşacağımı bilmek için diğer araba kullanıcılarını translate olarak kullanıyorum.
 
Ben arabanın mekanik olanını severim. Sorun mu oldu, bağla OBD II portuna bilgisayarını, bak sorunun kaynağına iş bitsin. Yapay zeka falan, bunlar bana göre değil bir arabada. Sürüş zevki daha önemli ve mekanik ağırlıklı arabalar bunu fazlasıyla kullanıcısına veriyor.
 
İleride böyle bir şey olursa gerçekten güzel olur. Teknoloji güzel, konsept de güzel. Sadece biraz daha geliştirilirse harika olur.
Aslında bir çok markanın buna benzer çağın çok ötesinde konsept otomobilleri var ve üretime geçmek isteseler geçerler de, lakin çağımızda insanlar henüz buna hazır değil. Şimdi olmasa da ileride kesinlikle piyasaya sürülen versiyonları da olacaktır bu tarz araçların.
 
Çok güzel laf et misin Ağam 10 yıldır kullanırım Toyota, harbi üretici değil araba yüzüne sanayi adabı öğrenemedim. Volkswagen, BMW, Seat sahibi tüm arkadaşlarım sanayici kankalari var. Yağ bakımlarını yaptırmaya gidince, sanayici arkadaşlar ile nasıl konuşacağımı bilmek için diğer araba kullanıcılarını translate olarak kullanıyorum.

Fiyata baktım fiyat değil, üretene baktım harbi üretici! Estğf. Toyota iyidir, güzeldir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı