Toz kullanmadan ne zaman gelişilir?

mehmetefendi21

Decapat
Katılım
4 Nisan 2021
Mesajlar
812
Çözümler
1
İyi sosyaller arkadaşlar. 15 yaşındayım ve yaklaşık 4 aydır spor yapıyorum sporumu düzenli yapıyorum ve ağırlıklarımı arttırıyorum. Güncel ağırlıklarımdan bench press 60 kg daha yeni pr :DD. Arkadaşlar ailem protein tozuna creatine vs. almama izin vermiyor yani bunları kullanmam imkansız. 4 ayda çok bir gelişimim olmadı yağ oranım düşmedi hala vücut hatları bir belirsiz insanların 4 aylık değişim videolarını izleyince garip oluyorum :D. 1 yıl daha üyeliğim var daha da devam edeceğim. Ne yapmam lazım toz kullanmadan gelişir miyim 2-3 aya yine forma girer mi vücut nasıl yağ oranımı hızlıca düşürürüm. He bir de biraz göbeğim olduğunu da söylemeliyim.
 
4 ayda gelişme olması gerekirdi, beslenmende sıkıntı var demek ki. Amacın yağ yakmak sanırım. Gereğinden fazla kalori almadığına ve en azından kütlenin 1.5 katı gram protein aldığına emin ol. Günlük değerler bunlar. Yeterince çalışıp, vücuduna dinlenmesi için zaman tanıyıp gerektiği gibi beslendiğin sürece 4 ayda gelişebilmen gerekir.
 
Beslenmeni gözden geçirmen gerekiyor. 4. ayda ilk ayına göre biraz değişimin olması gerekirdi. Ben 7 sene sonra tekrar başladım. 2. ayımda ufaktan değişim oldu. Öyle 60 kg bench presste yapmıyorum, yapamıyorum zaten. Yan yana koyunca fotoğrafları seninde olması gerekirdi. 4 aylık değişim videolarına çok takılma. Benim çok inanasım gelmiyor o videolara. Kendinde ufaktan bir değişim olması gerekiyordu. Günlük makrolarına dikkat et. Beslenme antremandan çok daha önemli bu aylarda.
 
Arkadaşlara katılıyorum kesinlikle beslenmen eksik yada yanlış. İlk olarak '' Toz '' mantığını kafandan çıkart. Bu destek ürünleri senin ihtiyacına göre çeşitli ve şekil şekildir, mucizevi etki göstermez sadece eksiğini kapatmanda yardımcı olur. Bazal metabolizma hızını öğrendikten sonra istediğin yağ yakma hızına göre BMH-Kalori şeklinde makrolarını ayarlayıp idmanını düzgün yaparsan bir problem kalacağını sanmıyorum. Şahsen ben 7 aydır gidiyorum ve 67 kilo verip kütle koymaya başladım. Yağ oranımı %50 lerden %20 ye düşürdüm. Merak ettiğin şeyleri araştır ve pes etme 🤝
 

Yeni konular

Geri
Yukarı