TP-Link Archer 1200 TürkNet VDSL çalışır mı?

Katılım
8 Kasım 2015
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ADSL'den VDSL 35Mbps'a geçtim ve modem değiştirmem gerekiyor.
2.el bir TTNET çıkışlı Archer VR1200 modem buldum iyi fiyata ama internette net bir bilgi bulamadım, bu modemi TürkNet'ten alacağım (Türk telefon alt yapısı) VDSL/Telefon hattına takıp kurulumunu yapıp kullanabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanabilirsiniz ama geçiş yapabilmek için modem arayüzünden ppp kullanıcı adı ve ppp şifresini almanız gerekiyor. (benim kullandığım modemde ki isimlendirme bu şekilde modemimim markası zyxel) Müşteri hizmetlerini arayarak modem kullanıcı adını ve şifresini isteyerek,size bu kullanıcı adını ve şifresini yollamalarını isteyebilirsiniz yada kullandığınız modemden bu bilgileri alabilirsiniz. 2. Yöntem uygulanamayabilir benim modemimde şifre sansürlü, sizde de sansürlü ise müşteri hizmetleri üzerinden bu bilgiyi almanız gerekecek.
 
Kullanabilirsiniz ama geçiş yapabilmek için modem arayüzünden PPP kullanıcı adı ve PPP şifresini almanız gerekiyor. (Benim kullandığım modemde ki isimlendirme bu şekilde modemimim markası ZyXEL) müşteri hizmetlerini arayarak modem kullanıcı adını ve şifresini isteyerek, size bu kullanıcı adını ve şifresini yollamalarını isteyebilirsiniz ya da kullandığınız modemden bu bilgileri alabilirsiniz. 2. yöntem uygulanamayabilir benim modemimde şifre sansürlü, sizde de sansürlü ise müşteri hizmetleri üzerinden bu bilgiyi almanız gerekecek.

Hocam o iş sıkıntı değil ama yukarıdaki beyefendi farklı bir şey demiş karıştı iyice.
Fiber modem o kullanamazsın maalesef ben denedim ama olmadı maalesef.
Emin misiniz hocam?
 
Fiber modem o kullanamazsın maalesef ben denedim ama olmadı maalesef.

Evet hocamın dediği gibi fiber kullanıcılarına veriliyor. En iyi stabiliteyi fiber ağda alırsın. Zaten pek tavsiye ettiğim bir modem değil hocam. 5 GHz'si güzel ancak 2.4 GHz performansını görünce sinir krizi geçirtebilir. Benim bir arkadaşım 2.4 GHz ile 3 üzerinden 2 çeken yerde gözümün önünde video izleyemedi. Tavsiye etmiyorum pek o modemi. Belki arkadaşımın ki sorunlu da olabilir.
Bir de oyun oynayan bir arkadaşımız isen yine tavsiye etmem. Uzun süreli çalışma da biraz bağlantı problemi çıkartabiliyor aynı zamanda dolayısıyla hızın da bir nebze düşüyor. Ping ise çok az artıyor.
 

Geri
Yukarı