Çözüldü TP-Link Archer C50 nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
İnternet iyi çekmediği için TP-Link Archer C50 aldık. Nasıl kurulduğunu tam anlamadım. Önceki modeme mi bağlayacağız yoksa direkt olarak mı bağlayacağız?

Çözüm
Sorunu çözmenize sevindim hocam.
Çözüm Access Point şeklinde bağlanmak için Operasyon Modunun Access Point'te seçili olması, diğer modemin LAN girişine takılan kablonun Router'in WAN girişine kablonun takılıp internete erişilmesi.
Screenshot_2024-10-13-19-01-24-663_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2024-10-13-19-00-28-238_com.android.chrome.jpg

Hocam 5G olana bağlanınca ve linke girince internet olmadığından girmiyor 5G olmayana bağlanırsam ve demersem ise ağınız gizli değil diyor daha önceden girip bir şifre oluşturmuştum.

Bu adamın yaptığı kurulumu yaparken ise Next'e tıklayınca kablo tam takılı değil diye bir uyarı vermişti.

Hocam router aldım kuruyorum iyi hoş ama modem almamı önerir misiniz? Elimdeki modem çok eski olduğundan sürekli bağlantı kesintileri yaşanabiliyor ve modem ölmek üzere.

Ayrıca TP-Link Archer VR400 gibi bir model alsam bu routeri bağlarken sorun yaşar mıyım? Ya da Türk Telekom'la alakalı bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleme:
Hocam modeme DSL ve güç bağlı Ethernet kablosunuda routere bağladım ama internet gelmiyor.
Hocam ama siz bir türlü karar veremediniz ki tamam peki şöyle sorayım yanınızda olsam 5 dk ya bitecek işlemde sanaldan olunca böyle olabilir doğal karşılıyorum.
Siz Turk Telekom modemden yeni Router'e kablo bağlayıp kablosuz yaymasını mı istiyorsunuz?

Hocam ama siz bir türlü karar veremediniz ki tamam peki şöyle sorayım yanınızda olsam 5 dk ya bitecek işlemde sanaldan olunca böyle olabilir doğal karşılıyorum.
Siz Türk Telekom modemden yeni Router'e kablo bağlayıp kablosuz yaymasını mı istiyorsunuz?

Evet hocam Access Point şeklinde olandan sanırım. Kurulumda dediklerinin aynısını yaptım internet ayarlarını hallettim, ikisini de birbirine bağladım ama bir türlü routerdan internet gelmiyor.

Modemin ve routerin durumları böyle.

Evet hocam Access Point şeklinde olandan sanırım. Kurulumda dediklerinin aynısını yaptım internet ayarlarını hallettim, ikisini de birbirine bağladım ama bir türlü routerdan internet gelmiyor.

Modemin ve routerin durumları böyle.
Access Point modundayken WAN çıkışına bağlayın hocam.

Sorunu çözmenize sevindim hocam.
Çözüm Access Point şeklinde bağlanmak için Operasyon Modunun Access Point'te seçili olması, diğer modemin LAN girişine takılan kablonun Router'in WAN girişine kablonun takılıp internete erişilmesi.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı