TP-Link Archer C5V modem internet ışığı ve GPON alarm ışığı yanıyor

BatuhanCVKN

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler, 1 hafta önce TürkNet özgür iletişim fiber 100 paketine abonelik için sözleşmemi gönderdim ve 26.10.2020 tarihinde kurulum için Türk Telekom'dan yetkili bir kişi saat 15:00'da evime gelip kurulumu yaptı. Yaptığı sırada bana birkaç uyarılarda bulundu kablonun hassaslığı, internetin ne zaman bağlanacağı gibi. 2 veya 24 saat içerisinde internet bağlantısı gelecektir deyip gitti. Saat 16:00 sularında internetim geldi fakat 2 saat sonra tekrar kesildi. TürkNet'e arıza kaydı gönderdim fakat kimse ilgilenmedi. Sorunum şu; TP-Link Archer C5V ve GPON cihazında kırmızı uyarı ışığı yanmaktaydı(modem üzerindeki ınternet ışığı kırmızı yanıyor, GPON cihazında da alarm uyarısı yanıyordu). Sorunumu arayıp dile getirmeme rağmen herhangi bir ilerleme kaydedemedim. Acaba Türk Telekom'u mu aramalıyım yoksa TürkNet herhangi bir ayar yapacak mı? Veya ben kendim düzeltebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı