Merhaba. Yaşadığımız sitede her dairenin bir odasında Türk Telekom Fiber kutusu var. Haliyle ben de bu eve taşınınca kutunun olduğu odayı kendime seçmiştim. Şimdi farklı bir odaya geçmek istiyorum ancak masaüstü kullandığım için nasıl bir bağlantı seçmem gerektiğine karar veremedim.
Modemim bu şekilde:
Masaüstü kullandığım için sizce menzil arttırıcı alıp modemle senkronize edip ethernet girişinden mi kasaya bağlamalıyım, yoksa kasaya takacağım wireless adaptör ile direkt modeme mi bağlamalıyım? Odalar bitişik, sadece 1 duvar var. Maalesef wifi özellikli anakartım yok. Ek olarak, şu küçük cihazın bağlı olduğu duvardaki kutudan Türk Telekom'a söylesem bir tane de yeni odama takmazlar mı?
Cihaz tavsiyesi ve görüşlerinizi rica ediyorum. Teşekkürler.
Düzenleme: Şu cihazı buldum, nasıldır?
www.hepsiburada.com
Modemim bu şekilde:
Masaüstü kullandığım için sizce menzil arttırıcı alıp modemle senkronize edip ethernet girişinden mi kasaya bağlamalıyım, yoksa kasaya takacağım wireless adaptör ile direkt modeme mi bağlamalıyım? Odalar bitişik, sadece 1 duvar var. Maalesef wifi özellikli anakartım yok. Ek olarak, şu küçük cihazın bağlı olduğu duvardaki kutudan Türk Telekom'a söylesem bir tane de yeni odama takmazlar mı?
Düzenleme: Şu cihazı buldum, nasıldır?
TP-Link Archer T9UH AC1900 Yüksek Kazançlı Kablosuz Çift Fiyatı
TP-Link Archer T9UH AC1900 Yüksek Kazançlı Kablosuz Çift en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Son düzenleme: