TP-Link Archer T9UH AC1900 WiFi Adaptör alınır mı?

Makaleler
5
Yer
Sancaktepe/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçı
Masaüstü sistemimde kablosuz ağ kullanımı yapacağım zamanlar olduğu için WiFi adaptör arayışına girdim.
Aslında dahili WiFi kartı almak istiyorum ancak işimi görecek 5 GHz AC destekli olanlar çok pahalı.
Bu sebeple WiFi adaptör tipi bir şey almam gerekiyor bütçemi düşünerek.

Biraz araştırdım alınabilir olarak TP-Link Archer T9UH AC1900 görünüyor gibi fiyatı ve özelliklerine bakarsak.

Dört yıl önce Recep Baltaş ve Ali Güngör TP-LINK Archer T4U incelemesi yaparak bir video içeriği oluşturmuş. O dönem ki şartlarda günü kurtaran bir cihaz olduğunu belirtmişler kısaca.

TP-Link Archer T9UH AC1900 günümüzdeki şartlara ve durumlara göre benim işime yarar mı?
TP-Link Archer T9UH AC1900 cihazının herhangi bir negatif durumu varsa bilgisi olanlar paylaşsın lütfen.

TP-Link Archer T9UH AC1900 dışında bütçeme uygun önerilerinizi ve sebeplerini paylaşmanızı bekliyorum.
Aklımdaki bütçe sınırı 350 TL.

Bu tarz bir ürün daha mantıklı. Masaüstü Wi-Fi yongalarının en iyilerinden.

Konuyu açarken bahsettiğim gibi o tip bir dahili bir şey istiyorum ama güvenemiyorum ülke dışı ve bilinmedik marka veya isimler olduğu için.
Ülkemizde 5 GHz AC destekli olanlar biliyorsun haddinden fazla fiyat etiketine sahip.

Zaten imzadaki sistem için ve laptop için kullanacağım.
Sistemim evde ve bazen başka odada kullanım yapmam gerekiyor ve kullanamıyorum. Laptop da işimi görmüyor.
Dükkan açma meselemiz var zaten bu aralar sistem oraya gidecek. Orada gerek kalmayacak bu cihaza.
Ancak laptop için kullanıcağım 5 GHz için. 2.4 Ghz bandı artık yavaş kalıyor ve sinyal çokluğundan çökmelere dahi uğradığım günler oluyor. :( Laptop da LAN girişi yapısı bozuldu bu sebeple LAN bağlantısı kuramıyorum. Bir yandan bu iki sebepten almak istiyorum laptop için.

Ülkemizde satışta olan ürünlerden önereceğin bir ürün var mı?

Ürün güveilir, zaten Wi-Fi kartı Intel'in en iyi kartı şu an.
350 lirayı tek ürüne vereceğinize 1 adaptör + 2 tane de Wi-Fi kartından alın. Bir kartı laptopa takıp diğerini de masaüstü sistemde sabit kullanın derim.
100 lira kârda olursunuz ve iki cihazda da 5 GHz kullanmış olursunuz.

@Asım Demir

Asus K55VJ modelinin i7 olan versiyonu laptop için bakmıştım ama bulamamıştım uyumlu olan.

Yoksa onu da düşünmedim değil. :) :)

Bir hafta içinde dahili veya harici olarak alım yapacağım duruma göre.

Modelini verdiğim cihaz için örnek ürünler atabilir misin uyumlu olanlardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı