TP-Link AX1800 modemin telefon hattı bağlantısı RJ11 yerine RJ45 olarak nasıl değiştirilir?

Çağrı_53

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben modemimi değiştirmeye karar verdim ve Wi-Fi 6 destekli TP-Link AX1800 modelini aldım. Kurulum yaparken eski modemimde internet kablosu (bu arada yalın internet kullanıyorum) sıradan mavi ve beyaz renkli 2 kablolu telefon kablosu (RJ11) ile bağlantı sağlıyordum. Ama şimdi fark ettim ki yeni aldığım modemde bağlantı kurabilmem için sadece (RJ45) girişi mevcut, ben bu telefon hattını komple CAT6 (RJ45) kablo ile değiştirmek istiyorum. Bu mümkün olur mu? Olursa nasıl olur? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Zannediyorum aldığınız cihaz şu: https://www.hepsiburada.com/tp-link...osuz-dual-band-wi-fi-6-router-pm-HB00000VVLKM

Bu cihaz modem değil router. Yani dağıtıcı. Dolayısıyla DSL girişi yok, WAN girişi var. Size lazım olan cihaz modem. Mevcut şartlarda elinizdeki hattı RJ-45 olacak şekilde değiştiremezsiniz. DSL teknolojisi çift telli RJ-11 standardını destekler, RJ-45 standardını desteklemez. Aldığınız cihazı iade edip modem almalısınız, router değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…