oguz000000 Yoctopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #1 Abi ben TP-Link Deco X73-DSL aldım. Bunu ona nasıl baglayacağım? Videosu bulamadım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.764 Çözümler 580 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #2 oguz000000 dedi: Abi ben TP-Link Deco X73-DSL aldım. Bunu ona nasıl baglayacağım? Videosu bulamadım. Genişletmek için tıkla... ONT cihazından gelen Ethernet kablosunu routerın WAN girişine takacaksın. Ardından internet servis sağlayıcınızdan PPPoE kullanıcı adı şifrenizi öğrenip kurulum yapacaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
oguz000000 dedi: Abi ben TP-Link Deco X73-DSL aldım. Bunu ona nasıl baglayacağım? Videosu bulamadım. Genişletmek için tıkla... ONT cihazından gelen Ethernet kablosunu routerın WAN girişine takacaksın. Ardından internet servis sağlayıcınızdan PPPoE kullanıcı adı şifrenizi öğrenip kurulum yapacaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et