Merhaba. Oyunlarda IP banlandığım için IP değiştirmek istiyorum. Ben önceden IP değiştiriyordum şimdi 10 saniye o arkadaki "reset" tuşu basıyorum olmuyor. Bu IP neden değişmiyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bir başık daha açmıştın, aynı şeyi söyledim bak; ipv'ler değişmiyor. Bir çok iss'de ip'ler static gibidir. Resetlesen de, modemi kapatıp açsan da değişmeyecek. ipv diyelim değişti, abuse'ye uğrayan ip'ler gelebilir. iss'lerin aldığı ip'lerin bir çoğu temiz olsa da, bir kaç tanesi abuse ip olma ihtimali var. Yüzde 99 ip değişmeyecek, iss değiştir, o zaman değişir.300Mbps Wireless N Gigabit VDSL2 Modem Router
bu mu bilmiyorum böyle yazıyor.
Dostum bir başık daha açmıştın, aynı şeyi söyledim bak; Ipv'ler değişmiyor. Birçok ISS'de IP'ler static gibidir. Resetlesen de, modemi kapatıp açsan da değişmeyecek. İpv diyelim değişti, Abuse'ye uğrayan IP'ler gelebilir. ISS'lerin aldığı IP'lerin birçoğu temiz olsa da, birkaç tanesi abuse IP olma ihtimali var. Yüzde 99 IP değişmeyecek, ISS değiştir, o zaman değişir.
Tekrar ediyorum IP değişmeyecek.
Şuan hangi iss kullanıyorsun (internet servis sağlayıcısı)Peki ISS'yi nasıl değiştireceğiz?
Nereden bakacağız?Şuan hangi iss kullanıyorsun (internet servis sağlayıcısı)
VPN kullanmayı denediniz mi?300Mbps Wireless N Gigabit VDSL2 Modem Router
bu mu bilmiyorum böyle yazıyor.
Tamam bak, şöyle sorayım, Türk telekom mu kullanıyorsun, milenicom mu, comnet mi, netspeed mi, türknet mi? İss bu demektir.Nereden bakacağız?
Oyunda denedim ama hata veriyor.VPN kullanmayı denediniz mi?
Türk telekom kullanıyorum.Tamam bak, şöyle sorayım, Türk telekom mu kullanıyorsun, milenicom mu, comnet mi, netspeed mi, türknet mi? İss bu demektir.
Yani kullandığın ana servis sağlayıcısı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.