TP-Link IP nasıl değiştirilir?

Türk telekom kullanıyorum.
Tamam, yapman gereken çok basit.

İstediğin bir iss seç. (Türknet,netspeed,fixnet,milenicom vs.)

Churn (geçiş) için, seçtiğin iss'ye online veya arayarak ulaş. Onlar, churn işlemini başlatır.

Böylece, başka bir iss'e geçmiş olursun ve ip değişir. ip banında kalkmış olur.

Son düzenleme:
Tamam, yapman gereken çok basit.

İstediğin bir iss seç. (Türknet,netspeed,fixnet,milenicom vs.)

Churn (geçiş) için, seçtiğin iss'ye online veya arayarak ulaş. Onlar, churn işlemini başlatır.

Böylece, başka bir iss'e geçmiş olursun ve ip değişir. ip başında kalkmış olur.
Internetimi değiştireceğim?

Oyunda denedim ama hata veriyor.

Türk telekom kullanıyorum.
Hocam TMAC diye bir program vardı MAC adresinizi değiştiriyordu. Şu an da belki buna benzer uygulamalarda IP değişiyordur ya da bu tarz IP değiştirebileceğiniz uygulamalar vardır. Hatta belki MAC adresinizi değiştirmek işe yarar bilemiyorum.

Program linki:

(Orijinal site)
Technitium MAC Address Changer | A Freeware Utility To Spoof MAC Address Instantly
İstersen programı dene fakat kesin çözüm değil haber vereyim.

Hocam TMAC diye bir program vardı MAC adresinizi değiştiriyordu. Şu an da belki buna benzer uygulamalarda IP değişiyordur ya da bu tarz IP değiştirebileceğiniz uygulamalar vardır. Hatta belki MAC adresinizi değiştirmek işe yarar bilemiyorum.

Program linki:

(Orijinal site)
Technitium MAC Address Changer | A Freeware Utility To Spoof MAC Address Instantly
Bunu nasıl kullanıyoruz yani ayarları ne yapacağız?

Program linki:

(Orijinal site)
Dostum MAC ile IP farkını bilmiyor musun? IP'i bir şekilde değiştirsen dahi MPC moda girer, çıkış olmadığı gibi Safe Mod'a alınabilir hat durumu. Bilmiyorsanız susun.

Bunu arabadaki şasi numarası gibi düşün. Benim arkadaşımın başına gelmişti. Şimdi servisler sana internete çıkarken bir IP veriyor 212.54.11.64 gibi dış IP yani. O da senin gibi banlandı oyundan. Sonra Telekomu aradı durumu izah etti IP değişimi için. 3gün içinde çözülmüştü uzun zaman oldu ama hala yapıyorlar mı bilemiyorum.

Program linki:

(Orijinal site)
Sanal olarak değiştiriyor. MAC adresi değiştirilemez.

Hocam programı görmeniz için attım. Buna benzer IP değiştirebileceğiniz programlar vardır belki diye.
Bak şimdi şöyle; Kiralanan ipv'ler ebm, geoipa, frm gibi sm/ip'ler iss'ler tarafından kiralanır.

Bir şekilde ip değişse dahi, MPC loss'a düşer.
İp almaz. VPN ile değiştirilen ip ile WMM ip'i aynı değildir, İstediğin programı kullan, bir şekilde safe mod'a düşecektir hat durumu.

Arkadaşın yapması gereken durum basit, ya iss değiştirecek ya da Türk telekoma ip değiştirin diyecek fakat telekom buna yanaşmaz.

Dostum MAC ile IP farkını bilmiyor musun? IP'i bir şekilde değiştirsen dahi MPC moda girer, çıkış olmadığı gibi Safe Mod'a alınabilir hat durumu. Bilmiyorsanız susun.
Öncelikle yazdığımı dikkatli okursanız sevinirim. Bir de kullandığım bir program vardı onu önerdim. Kesin çözüm değildir dedim zaten. Kullandığım yöntemi söyledim, belki IP değiştiren program vardır dedim. Neden sinirlendiniz hemen?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı