TP-Link IP nasıl değiştirilir?

Öncelikle yazdığımı dikkatli okursanız sevinirim. Bir de kullandığım bir program vardı onu önerdim. Kesin çözüm değildir dedim zaten. Kullandığım yöntemi söyledim, belki IP değiştiren program vardır dedim. Neden sinirlendiniz hemen?
Estağfurullah sinirlenmedim dostum :D Kafasını karıştırma arkadaşın o yüzden diyorum, baya bilgisiz çünkü. iss'nin ne olduğunu bilmiyor.

Bak şimdi şöyle; Kiralanan ipv'ler ebm, geoipa, frm gibi sm/ip'ler iss'ler tarafından kiralanır.

Bir şekilde ip değişse dahi, MPC loss'a düşer.
İp almaz. VPN ile değiştirilen ip ile WMM ip'i aynı değildir, İstediğin programı kullan, bir şekilde safe mod'a düşecektir hat durumu.

Arkadaşın yapması gereken durum basit, ya iss değiştirecek ya da Türk telekoma ip değiştirin diyecek fakat telekom buna yanaşmaz.
Anladım. Teşekkürler. 😄

Estağfurullah sinirlenmedim dostum :D Kafasını karıştırma arkadaşın o yüzden diyorum, baya bilgisiz çünkü. iss'nin ne olduğunu bilmiyor.
Tamamdır hocam o zaman ben aradan çekileyim. 😄 Kullandığım programda IP Adress diye bir bölüm vardı. Belki çözer diye düşündüm. 😒

Ben şimdi iss mi değiştireceğim anlamadım yani önceden ip değiştiyordum limit mi bitti anlamadım ne yaparsam yapayım ip değişmiyor internet gidince ekip geliyordu interneti düzeltince ban bitiyordu şimdi yeni modem aldığımda ekip IP'yi değiştirir mi?

Ben şimdi iss mi değiştireceğim anlamadım yani önceden ip değiştiyordum limit mi bitti anlamadım ne yaparsam yapayım ip değişmiyor internet gidince ekip geliyordu interneti düzeltince ban bitiyordu şimdi yeni modem aldığımda ekip IP'yi değiştirir mi?
Bak son kez anlatıyorum ve bir daha anlatamayacağım.

Önceden ip'nin değişmesinin sebepleri vardı. Sana burda santral üzerinde SSR ve SR'nin ne işe yaradığını, kiralanan ipv4'lerin neden bazıları abuse, bazıları sıkımtısız olduğunu uzun uzun anlatmak isterdim fakat, anlamayacaksın.

Senin tek yapman gereken bir durum var.
iss değiştir. Hangi şehirde oturuyorsun, önereyim.

Bak son kez anlatıyorum ve bir daha anlatamayacağım.

Önceden ip'nin değişmesinin sebepleri vardı. Sana burda santral üzerinde SSR ve SR'nin ne işe yaradığını uzun uzun anlatmak isterdim fakat, anlamayacaksın.

Senin tek yapman gereken bir durum var.
iss değiştir. Hangi şehirde oturuyorsun, önereyim.
Konya'da yaşıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı