TP-Link modem arayüzüne girilemiyor

AlxWis1

Picopat
Daha fazla  
TP-Link wa 901 nd bir routerım var ama modemin arayüzüne giremiyorum. 192.168.1 veya 192.168.0.1 IP'lerini denedim hatta tplinkmodem.net'i de denedim. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

TP-Link wa 901 nd bir routerım var ama modemin arayüzüne giremiyorum. 192.168.1 veya 192.168.0. 1 IP'lerini denedim hatta tplinkmodem.net'i de denedim. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Routerın Wi-Fi'sine bağlısın değil mi?

TP-Link wa 901 nd bir routerım var ama modemin arayüzüne giremiyorum. 192.168.1 veya 192.168.0.1 IP'lerini denedim hatta tplinkmodem.net'i de denedim. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Bazen benim de başıma geliyor. En son çare olarak modemi resetleyin. Bir iğneye ihtiyacınız olabilir. Modemi resetlediğiniz için tüm ayarlar gidecektir. Bir dahaki sefere modem ayarlarının bir kopyasını alın. Böylece direkt ayarlarınızı geri yükleyebilirsiniz.

Bu arada 192.168.1.1 denemelisiniz. 192.168.1 değil.

Önce modeminizi fabrika ayarlarına çevirebilirsiniz. Daha sonra aşağıda ki adımlardan modeminizin ara yüz IP adresini bulabilirsiniz.
  1. Windows + R Tuşlarına Basın: İlk adım olarak, Windows bilgisayarınızdan Windows + R tuşlarına birlikte basın. Ardından açılan ekrana “cmd” yazarak Tamam butonuna tıklayın.
  2. ipconfig Komutunu Kullanın: Gelen ekranda “ipconfig” komutunu yazın ve enter tuşuna basın.
  3. Default Gateway Değerini Kontrol Edin: Gelen çıktıda, “Default Gateway” ve “Varsayılan Ağ Geçidi” yazan yerin karşısındaki değer, modemin IP adresini temsil eder.

TP-Link wa 901 nd bir routerım var ama modemin arayüzüne giremiyorum. 192.168.1 veya 192.168.0. 1 IP'lerini denedim hatta tplinkmodem.net'i de denedim. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

tplinkwifi.net deneyin benimki öyle açılıyor site.

Routerın Wi-Fi'sine bağlısın değil mi?
Evet wifiye bağlıyım

tplinkwifi.net deneyin benimki öyle açılıyor site.
Denedim maalesef olmuyor

Bazen benim de başıma geliyor. En son çare olarak modemi resetleyin. Bir iğneye ihtiyacınız olabilir. Modemi resetlediğiniz için tüm ayarlar gidecektir. Bir dahaki sefere modem ayarlarının bir kopyasını alın. Böylece direkt ayarlarınızı geri yükleyebilirsiniz.

Bu arada 192.168.1.1 denemelisiniz. 192.168.1 değil.
Modemi zaten resetledim şuan Modemi kurmaya çalışıyorum lakin arayüze giremiyorum

Yeni konular

Geri
Yukarı