TP-Link wa 901 nd bir routerım var ama modemin arayüzüne giremiyorum. 192.168.1 veya 192.168.0. 1 IP'lerini denedim hatta tplinkmodem.net'i de denedim. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Bazen benim de başıma geliyor. En son çare olarak modemi resetleyin. Bir iğneye ihtiyacınız olabilir. Modemi resetlediğiniz için tüm ayarlar gidecektir. Bir dahaki sefere modem ayarlarının bir kopyasını alın. Böylece direkt ayarlarınızı geri yükleyebilirsiniz.TP-Link wa 901 nd bir routerım var ama modemin arayüzüne giremiyorum. 192.168.1 veya 192.168.0.1 IP'lerini denedim hatta tplinkmodem.net'i de denedim. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
TP-Link wa 901 nd bir routerım var ama modemin arayüzüne giremiyorum. 192.168.1 veya 192.168.0. 1 IP'lerini denedim hatta tplinkmodem.net'i de denedim. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Evet wifiye bağlıyımRouterın Wi-Fi'sine bağlısın değil mi?
Denedim maalesef olmuyortplinkwifi.net deneyin benimki öyle açılıyor site.
Modemi zaten resetledim şuan Modemi kurmaya çalışıyorum lakin arayüze giremiyorumBazen benim de başıma geliyor. En son çare olarak modemi resetleyin. Bir iğneye ihtiyacınız olabilir. Modemi resetlediğiniz için tüm ayarlar gidecektir. Bir dahaki sefere modem ayarlarının bir kopyasını alın. Böylece direkt ayarlarınızı geri yükleyebilirsiniz.
Bu arada 192.168.1.1 denemelisiniz. 192.168.1 değil.
Evet Wi-Fi'ya bağlıyım.
Denedim maalesef olmuyor.
Modemi zaten resetledim şu an modemi kurmaya çalışıyorum lakin arayüze giremiyorum.
Evet Wi-Fi'ya bağlıyım.
Denedim maalesef olmuyor.
Modemi zaten resetledim şu an modemi kurmaya çalışıyorum lakin arayüze giremiyorum.
192.168.0.254 ve ID = admin ve Şifre = admin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.