ErayCangül Megapat Katılım 26 Temmuz 2017 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #1 TP-Link TL-WA855RE 300Mbps kablosuz-N range Extender sahibim. 16 Mbps internetim, 2 Mbps çekiyor fakat sinyal Full gözüküyor. Reset, Firmware Update vb. her şeyi denedim bir sonuç alamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2020
TP-Link TL-WA855RE 300Mbps kablosuz-N range Extender sahibim. 16 Mbps internetim, 2 Mbps çekiyor fakat sinyal Full gözüküyor. Reset, Firmware Update vb. her şeyi denedim bir sonuç alamadım.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 8 Aralık 2020 #2 Sorunun modemden kaynaklı olduğunu nereden biliyorsun? İnternet servis sağlayıcını arayıp teknik destek iste.
Sorunun modemden kaynaklı olduğunu nereden biliyorsun? İnternet servis sağlayıcını arayıp teknik destek iste.
ErayCangül Megapat Katılım 26 Temmuz 2017 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #3 Roux dedi: Sorunun modemden kaynaklı olduğunu nereden biliyorsun? İnternet servis sağlayıcını arayıp teknik destek iste. Genişletmek için tıkla... Cihaz Wİ-Fİ güçlendirici.
Roux dedi: Sorunun modemden kaynaklı olduğunu nereden biliyorsun? İnternet servis sağlayıcını arayıp teknik destek iste. Genişletmek için tıkla... Cihaz Wİ-Fİ güçlendirici.