Tp-Link TL-WN321G Mac sürücüsü

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Bilgisayarıma kurduğum Monterey 12.3 sürümümde dahili İntel Wifi kartını kullanamıyorum. Evde bulunan eskiden kullandığım TL-WN321G USB Wifi adaptörünün macOS desteği olduğunu fark ettim. Direkt takıp çalıştırmaya çalıştım olmadı. Sonra internetten driverını bulmaya çalıştım. Bazı forumlarda eskiden bulunup atılmış fakat şu an o linkler kırık ve sürücüyü bulamıyorum. Ne yapmam lazım?

Tp-Link TL-WN321G v kaç? Baktım da v4'e kadar sürümü varmış. Ona göre yorum yapmak daha iyi olur.

İnternette bu kart için herhangi bir sürücü bulamadım, büyük ihtimalle desteği yok. Kart RT2571W çipine sahip, bunun için de bir sürücü desteği yok gibi. Sizin bulduğunuz linki kırık olan sayfayı atabilir misiniz? En azından kext adı varsa ona bakarız. Bir de Intel Wi-Fi kartınızın modeli nedir? O neden tanınmamıştı?

V2 modeli için bakmamıştım hocam.
V3 Driver bu konuda yandex disk vardı fakat işe yaramaz galiba.
Qualcomm Atheros QCA9377 Wireless Network Adapter wifi adaptörüm bu galiba. Intellerin uyumsuz olduğu söylendi bana. O yüzden araştırmadım.

Atheros Wi-Fi kartınız da desteklenmiyor gibi gözüküyor. Ayrıca Intel kartların bazılarının desteği var, normalde yoktu hatırladığım kadarıyla Çinli bir arkadaş kext yazarak destek getirmişti. Hem kartınız Intel değil ki, Atheros. Attığınız linkteki sürücüyü bulabilirseniz büyük ihtimalle çalışacaktır, çünkü V2 ve V3'ün çipleri aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…