TP-Link TL-WN722N v3 inceleme

• Konuyu başlatan 64502
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 4.458
Kısa bir inceleme yazmak istedim, yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bu cihazı Hackintosh kurulumumda.
Kutusundan başlıyayım, kutusu gayet güzel ve özenliydi kaliteli hissetirdi.
tp-link-tl-wn722n-150mbps-kablosuz-usb-antenli-adaptor-ver20__0179641949451821.jpg

Çekim gücüne gelelim, gerçekten çok iyi önceden kendi laptopumdaki Wi-Fi kartından kat ve kat daha iyi çekiyor. Kopma yaşamıyorum, hızda bir düşüş yaşamıyorum. İçinden çıkan uzatma kablosu sayesinde yanındaki USB girişlerini kapatmıyor. Malzeme kalitesi güzel, antenini istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. MacOS Mojave ile sorunsuz kullanıyorum, çok menunum tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 2 ay önce aldığım yeni sistemin yanında bunu almıştım. Ana kartım Asus Tuf x570 plus modelinin wifi adaptörü olmayanı. Kablo çekmek çok sıkıntılı ve bir aksilik olmazsa 1 yıla kalmaz taşınacağız. Bu sebeple böyle bir cihazı geçici olarak kullanmaya karar verdim. Sinyal gücü yüksek olsun diye mini adaptör yerine antenli olsun dedim. Çok memnun kaldım. Aynı konumdan eski laptop ve telefon bir miktar sinyal kaybı ile bağlanırken bu alet ile full gösteriyor. Tek olumsuz tarafı uzatma kablosu olmadan kasanın arkasına bağlandığında anten aşağı bakıyor. Ben de öne bağladım. Kablolu bağlantıyı kesinlikle aratmadı.

Kısa bir inceleme yazmak istedim, yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bu cihazı Hackintosh kurulumumda.
Kutusundan başlıyayım, kutusu gayet güzel ve özenliydi kaliteli hissetirdi.
tp-link-tl-wn722n-150mbps-kablosuz-usb-antenli-adaptor-ver20__0179641949451821.jpg

Çekim gücüne gelelim, gerçekten çok iyi önceden kendi laptopumdaki Wi-Fi kartından kat ve kat daha iyi çekiyor. Kopma yaşamıyorum, hızda bir düşüş yaşamıyorum. İçinden çıkan uzatma kablosu sayesinde yanındaki USB girişlerini kapatmıyor. Malzeme kalitesi güzel, antenini istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. macOS Mojave ile sorunsuz kullanıyorum, çok menunum tavsiye ederim.

Merhabalar, konuyu hortlatmak gibi oluyor kusura bakmayın lakin bazı sorularım var.
1) Modem alt katta. Bu cihazı alırsam çekim gücü sizce nasıl olur?
2) Video izlerken baglantı kopması oluyor mu?
3) LoL, GTA 5 ve benzeri oyunlarda ping sorunu oluyor mu?

1) Hocam bu biraz sizin modeminizin de WI-FI yayma gücüne bağlı olduğu için tam bir şey diyemem şahsen modemim kötü ne desem yanlış olur.
2) Hayır olmuyor hatta bazı zamanlar kullanmak için almama rağmen şimdi 7/24 kullanıyorum.
3) Denemedim yanıltmayayım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı