Çözüldü TP-Link VR300 hız kısıtlama özelliği var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
1500

exfikret

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GL75 Leopard 9SDR Laptop
Intel(R) Core(TM) i7-9750H CPU @ 2.60GHz
Memory 32.0 GB
NVIDIA GTX 1660Ti
Meslek
Editör
TurkNet 100Mbps paketini aldım VR300 modem almayı düşünüyorum bu modemde hız kısıtlama özelliği var mı acaba? Belirli cihazların hızını sınırlandırabilir miyim?

Çözüm
VR300 üzerinde Bandwidth Control/Bant Genişliği Kontrolü adlı bir özellik var; bu sayede belirli cihazlara hem maksimum hem de minimum hız limiti atayabiliyorsunuz.

1751366924448.png

Soru işaretlerinizin giderilip giderilmediğine dair geri dönüş sağlayın. @exfikret
VR300 üzerinde Bandwidth Control/Bant Genişliği Kontrolü adlı bir özellik var; bu sayede belirli cihazlara hem maksimum hem de minimum hız limiti atayabiliyorsunuz.

1751366924448.png

Soru işaretlerinizin giderilip giderilmediğine dair geri dönüş sağlayın. @exfikret

Son düzenleme:
Çözüm

Eki Görüntüle 2524962

Teşekkür ediyorum, modemim geldi evet limit özelliği var belirli IP aralıklarını giriyorsun ve hızını KB cinsinden sınırlayabilioyrsun sizin arayüz ile bayağı bir farkları var teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı