rhi Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #1 Modem değiştirdim bu modemi yeni aldım eski modemin bağlı olduğu kabloları söktüm aynı kabloları taktım. Daha sonra arayüzden kurulum yapmaya çalışirken internet bağlı değil parametrelerinizi tekrar yapılandırın hatası aldım. Nasıl çözebilirim?
Modem değiştirdim bu modemi yeni aldım eski modemin bağlı olduğu kabloları söktüm aynı kabloları taktım. Daha sonra arayüzden kurulum yapmaya çalışirken internet bağlı değil parametrelerinizi tekrar yapılandırın hatası aldım. Nasıl çözebilirim?
Movansha Decapat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 882 Makaleler 5 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #2 Modem arayüzünde WAN Bağlantıları ayarlarında dsl_internet | PPPoE bağlantısını düzenlemede ISS'den aldığın kullanıcı adını ve şifreyi girmeyi dene. Şunun gibi: İnterneti WAN ile alıyorsan yukarıdakileri yapamazsın yapsan da işe yaramaz.
Modem arayüzünde WAN Bağlantıları ayarlarında dsl_internet | PPPoE bağlantısını düzenlemede ISS'den aldığın kullanıcı adını ve şifreyi girmeyi dene. Şunun gibi: İnterneti WAN ile alıyorsan yukarıdakileri yapamazsın yapsan da işe yaramaz.